Dotaz- auto do práce,chip,spotřeba,volba výkonu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

techi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od techi »

Dneska jsem testoval 81kw +chip, tempomat 150km/h tacho, 3100ot, na 15km relativní roviny jsem měl průměr 140km/h a spotřeba 6,0l/100km. Počítač mi ukazuje +-přesně.

Zajímalo by mě, zakolik by to jelo se 6tkou, nebo delší 5tkou. Typuju tak o 0,2l/100km, míň.
Tomikzacek
Sběrač informací

Příspěvek od Tomikzacek »

Mám ALH sprint 764 a chip, plus 6q, ale spotřebu při téhle rychlosti do 5,5
techi
Přispěvovatel

Příspěvek od techi »

Vážně při 140 real (jakože ale pořád tak jedeš) do 5,5l ? A máš seštelovaný počítač ? Po změně trysek to ukazuje blbosti...
Tomikzacek
Sběrač informací

Příspěvek od Tomikzacek »

počítač přenastaven, a kontrolován podle tankování. Rozdíl max 0,2 l. při 140 nejedu ani s 5q a 81 +chip, co má najeto 425 tis km. za 6. Ale můžu zítra přeměřit ručičku hodím na 150, 15 km a vynuluju počítač.
F4ever!
Přispěvovatel

Příspěvek od F4ever! »

proste ked ma po dialnici pod 6l tak to je velmi dobre lenze ja som siel miestami aj 180kmh s niektorymi som si to trosku podal alebo sa hral no proste u mojej 1.9tdi PD 190k maa spotrebu 5.9l keby som chodil fakt len jemne na spotrebu velmi tomu ze mam aj pod 5.5l lebo na rovinke pri 140kmh na palubke ukaze pod 4l takze realne by sa mohlo hybat okolo 5l a to mam 5st. prevodovku
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Nelze nezareagovat.
woody.7 píše:Už jsi na foru 7 let a ve svých příspěvcích jsi řešil spoustu aut - audi, vw, skoda atd. A nevíš co je myšleno pojmem softík a ptáš se na základní pojmy?
Buď si z nás děláš srandu nebo aspoň zkus políčko "hledat". Nic ve zlém.
Je to jednoduche, kdo kdy s uzivatelem Milik607 nekdy zabredl do nejakych diskuzi tak vi, ze tu jen travi svuj zivotni cas. Staci se podivat do historie jeho prispevku tu a nebo zde.

Na zaklade vlastnich bohatych zkusenosti, kdy jsem se snazil tomuto uzivateli poradit a pomoci doporucuji neutracet s nim svuj drahocenny cas.

PS: muj subjektivni nazor je, ze se jedna o majitele Peugeotu 607, ktery vzdy rozpouta vasnivou diskuzi a pak se za klavesnici rechta jak se tu lidi pomyslne v ramci argumentace a obhajoby svych nazoru a zkusenosti perou ... ostatne, sami vidite, ze nyni tomu neni jinak
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Milik607
Přispěvovatel

Příspěvek od Milik607 »

To se omlouvám, jestli se vám to tak zdá, ale není to tak. Sem tam někde něco vidím a přemýšlím jak to udělat atd, a vím že zde je plno borců kteří autům hodně rozumí, však když sháním nějaké díly nebo podobné věci obracím se zde na pár lidí kteří mi zatím dá se říct vše sehnali za rozumné peníze.
Rád sem chodím i pro některé rady, až zde jsem se dozvěděl že prostě raději například to PDčko nebrat, bohužel až po vlastní zkušenosti kdy jsem oktávii RS vlastnil a hlavu jsem řešil, kde mi to bralo olej kolem vstřiků.
Nyní chci starší kvalitní auto na dojíždění do práce a kam jinam jít pro pravdu než sem na forum, všude na jiných forech se hádá jeden borec přes druhého, co je lepší nebo není, ale tady jsou všichni podle mě dál, tady už je každému jasné co je lepší a co nebrat.
Děkuji všem, vždy a za vše.
PS: peugeot 607 nemám. :)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“