boxer discotéka

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oldav
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

boxer discotéka

Příspěvek od oldav »

palubka křičí check lhs,check sidelight,check rhs,check stop snad i check system death..,svítí kontrolka žárovičky. Se zapnutým blinkrem vzadu bliká úplně všecko krom toho blinkru,přidává se i zadní pípák.zapnu mlhovky zhasne obrysovka,šlápnu na brzdu a pípák mění toninu...
Jak se dotknu svazku v zadním sloupku u levé lampy problém ustane nebo se přesune na pravou stranu a naopak.
Prostříkal jsem všechny zásuvky svazků a zadních světel, taky zásuvky pod plastovýma stupačkama za předníma kolama na obou stranách,už nevím,jsem zuřivý..,kde je problém?
johnyd1
Přispěvovatel

Re: boxer discotéka

Příspěvek od johnyd1 »

oldav píše:palubka křičí check lhs,check sidelight,check rhs,check stop snad i check system death..,svítí kontrolka žárovičky. Se zapnutým blinkrem vzadu bliká úplně všecko krom toho blinkru,přidává se i zadní pípák.zapnu mlhovky zhasne obrysovka,šlápnu na brzdu a pípák mění toninu...
Jak se dotknu svazku v zadním sloupku u levé lampy problém ustane nebo se přesune na pravou stranu a naopak.
Prostříkal jsem všechny zásuvky svazků a zadních světel, taky zásuvky pod plastovýma stupačkama za předníma kolama na obou stranách,už nevím,jsem zuřivý..,kde je problém?
pozri kostry.
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Přidej kostru mezi motor a karoserii a třeba i jinam na karoserii. Pár už jsem jich takto udělal třeba při špatném dobíjení atd. Mají nedostatečně udělané kostry a elektrika si žije vlastním životem.
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

projít kostřící body všude kde jsou k nalezení, na nosnících, pod světlama, na sloupcích... (crazy)
oldav
Přispěvovatel

Příspěvek od oldav »

...jo,tak na konec to byl blbej kontakt na obou zadních lampách,na zásuvkách co jdou přímo do světel...,piny zásuvky jsou patrně vyrobeny z jahod. Kostra byla tehdá málem ze mně...
dík
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“