výrobce brzd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Výrobca brzd
Kupoval som pred mesiacom platničky na oct. II v autorizáciu. Vo vnútry bolo na nich vyrazene Ferodo. Vyrobené v anglicku. Tak už ozaj nikto nevie kto vyrába originály....
Protože se díly pro auta vyrábí po celým světě jak rohlíky a automobilka nemá jen jednoho dodavatele. Podle mě je kolem toho zbytečnej humbuk. Pořád někdo vymejšlí jakou značku brzd, pneumatik, oleje atd. Když narazíš na šmejd, tak je jedno co je na něm napsaný. Když nekoupíš vyloženě lacinou "čínu" tak nic víc nevymyslíš. Vem nějaký Brembo, Zimmrmann, ATE, prostě něco ověřenýho, nebrzdi jak pošuk a doufej 

Člověk se pořád učí.
-
- Přispěvovatel
na "pomalejší" auta dávám běžně Meyle,Optimal, NK (SBS ) mají jakoby broušený povrch a není problém
třeba na P307 se nám už ATE několikrát dokroutili, celá náprava udělaná vč. nábojů a ložisek a stejně šly do kytek po 1000km
asi fakt záleží na tom kde a z čeho je to dělaný, to že to pak prdnou do krabice ATE nic neznamená
navíc mě sere že snad každý druhý destičky mají tendenci popískávat a pak si na to každej stěžuje, můžeš to čistit mazat a stejně kulový...asi ty ekosměsi nebo co
třeba na P307 se nám už ATE několikrát dokroutili, celá náprava udělaná vč. nábojů a ložisek a stejně šly do kytek po 1000km
asi fakt záleží na tom kde a z čeho je to dělaný, to že to pak prdnou do krabice ATE nic neznamená
navíc mě sere že snad každý druhý destičky mají tendenci popískávat a pak si na to každej stěžuje, můžeš to čistit mazat a stejně kulový...asi ty ekosměsi nebo co