Snimač kluky Octavia2

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

stanomx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od stanomx »

jj bude to tamade tiect potom, treba dat aj vanu dole alebo to nejako šikovne smerácky vymyslieť (zatesniť silikonom.. alebo neviem)
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

podla mna dobre ze si to zhodil, ten pritlacak by este narobil peknu paseku, neries to daj vanu dolu, objednaj novu zadnu prirubu a urob to ako sa ma....ono mozno bude majitel hundrat že vela penazi, ale nakoniec bude rad ze auto ide ako ma a nekvapka mu z toho olej ako z olejnicky.....a nech je rad že mu ten tanier nerozmr...al este aj prevodovku
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

dream7000 píše:podla mna dobre ze si to zhodil, ten pritlacak by este narobil peknu paseku, neries to daj vanu dolu, objednaj novu zadnu prirubu a urob to ako sa ma....ono mozno bude majitel hundrat že vela penazi, ale nakoniec bude rad ze auto ide ako ma a nekvapka mu z toho olej ako z olejnicky.....a nech je rad že mu ten tanier nerozmr...al este aj prevodovku
tak vana dolu tam niet východisko,ale roboty jak????radsej sedet v senku,alebo ???

https://www.youtube.com/watch?v=Lo6wpKdBoUE
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Patooo
Přispěvovatel

Příspěvek od Patooo »

dream7000 píše:podla mna dobre ze si to zhodil, ten pritlacak by este narobil peknu paseku, neries to daj vanu dolu, objednaj novu zadnu prirubu a urob to ako sa ma....ono mozno bude majitel hundrat že vela penazi, ale nakoniec bude rad ze auto ide ako ma a nekvapka mu z toho olej ako z olejnicky.....a nech je rad že mu ten tanier nerozmr...al este aj prevodovku
na tom pritlacaku nie je ziadna vada , to je origo bez toho zubu.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

to ci je na nom vada ja povedat z fotky neviem, ale chalan napisal, že je v pi.... tak som pochopil, že je na nom niečo vadné....
Patooo
Přispěvovatel

Příspěvek od Patooo »

Tak si precitaj co písal pod obrázkom. Preto tam napísal že pritlacak je v pi.
Patooo
Přispěvovatel

Příspěvek od Patooo »

Tak si precitaj co písal pod obrázkom. Preto tam napísal že pritlacak je v pi.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

trosku sa zorientuj, ja som pod obrazok nenapisal nic, ked chalan napisal že je pritlačak v pi.. tak asi je ja neriešim jeho stav podľa fotky, a medzery na nom,ja len konštatujem, že pokiaľ mechanik zistil že je vadný, je dobre ked sa vymení,a je dobre ked sa vana zhodí a pretesní nanovo...nič viac nič menej...inak som chápavý stačí mi poslať odpoved raz...poprosim nezasieraj.e vrátane mojej odpovede na tvoju reakciu off topicmi jeho thread k snímaču kľuky octa II..
Patooo
Přispěvovatel

Příspěvek od Patooo »

dream7000 píše:trosku sa zorientuj, ja som pod obrazok nenapisal nic, ked chalan napisal že je pritlačak v pi.. tak asi je ja neriešim jeho stav podľa fotky, a medzery na nom,ja len konštatujem, že pokiaľ mechanik zistil že je vadný, je dobre ked sa vymení,a je dobre ked sa vana zhodí a pretesní nanovo...nič viac nič menej...inak som chápavý stačí mi poslať odpoved raz...poprosim nezasieraj.e vrátane mojej odpovede na tvoju reakciu off topicmi jeho thread k snímaču kľuky octa II..

kto tu je dezorientovany tak to si ty ! ja som napisal: ,, precitaj co písal pod obrázkom´´ ako on (johnyd1) .
Ja som ti len chcel vysvelit preco si dotycny mysli ze je zly pritlacak .Teda s toho co napisla som to takto vydedukoval . A som len poznamenal ze to nieje chyba ten chybajuci kus ...
A zasieras to len ty ze si to dokladne neprecitas .
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

ja som to plne pochopil, mne to vysvetlovat nemusis, dakujem za radu, neziadal som o nu, dal si 2.5.2017 8.36 PM moju citaciu nie jeho, tak o tej orientacii radsej nehovor....staci ked umiestnis info, že to nie je vada pritlacaku ako dal rami nizsie pod jeho foto a uz dost OT..koncim
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

no tak (LOL) ten prítlačak je fakt ko aj 2hmt.Uz to te zložene,inak ten kus
z prítlaku origo som našel omletýza vysuvaciou vidlicou,tak ,asi chýbal.
Má to dobre cez 300K (wallbash)
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

verim že po oprave bude nakoniec spokojný, ako som napísal...nech sa dielo podarí... :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“