Snimač kluky Octavia2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podla mna dobre ze si to zhodil, ten pritlacak by este narobil peknu paseku, neries to daj vanu dolu, objednaj novu zadnu prirubu a urob to ako sa ma....ono mozno bude majitel hundrat že vela penazi, ale nakoniec bude rad ze auto ide ako ma a nekvapka mu z toho olej ako z olejnicky.....a nech je rad že mu ten tanier nerozmr...al este aj prevodovku
tak vana dolu tam niet východisko,ale roboty jak????radsej sedet v senku,alebo ???dream7000 píše:podla mna dobre ze si to zhodil, ten pritlacak by este narobil peknu paseku, neries to daj vanu dolu, objednaj novu zadnu prirubu a urob to ako sa ma....ono mozno bude majitel hundrat že vela penazi, ale nakoniec bude rad ze auto ide ako ma a nekvapka mu z toho olej ako z olejnicky.....a nech je rad že mu ten tanier nerozmr...al este aj prevodovku
https://www.youtube.com/watch?v=Lo6wpKdBoUE
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
na tom pritlacaku nie je ziadna vada , to je origo bez toho zubu.dream7000 píše:podla mna dobre ze si to zhodil, ten pritlacak by este narobil peknu paseku, neries to daj vanu dolu, objednaj novu zadnu prirubu a urob to ako sa ma....ono mozno bude majitel hundrat že vela penazi, ale nakoniec bude rad ze auto ide ako ma a nekvapka mu z toho olej ako z olejnicky.....a nech je rad že mu ten tanier nerozmr...al este aj prevodovku
trosku sa zorientuj, ja som pod obrazok nenapisal nic, ked chalan napisal že je pritlačak v pi.. tak asi je ja neriešim jeho stav podľa fotky, a medzery na nom,ja len konštatujem, že pokiaľ mechanik zistil že je vadný, je dobre ked sa vymení,a je dobre ked sa vana zhodí a pretesní nanovo...nič viac nič menej...inak som chápavý stačí mi poslať odpoved raz...poprosim nezasieraj.e vrátane mojej odpovede na tvoju reakciu off topicmi jeho thread k snímaču kľuky octa II..
dream7000 píše:trosku sa zorientuj, ja som pod obrazok nenapisal nic, ked chalan napisal že je pritlačak v pi.. tak asi je ja neriešim jeho stav podľa fotky, a medzery na nom,ja len konštatujem, že pokiaľ mechanik zistil že je vadný, je dobre ked sa vymení,a je dobre ked sa vana zhodí a pretesní nanovo...nič viac nič menej...inak som chápavý stačí mi poslať odpoved raz...poprosim nezasieraj.e vrátane mojej odpovede na tvoju reakciu off topicmi jeho thread k snímaču kľuky octa II..
kto tu je dezorientovany tak to si ty ! ja som napisal: ,, precitaj co písal pod obrázkom´´ ako on (johnyd1) .
Ja som ti len chcel vysvelit preco si dotycny mysli ze je zly pritlacak .Teda s toho co napisla som to takto vydedukoval . A som len poznamenal ze to nieje chyba ten chybajuci kus ...
A zasieras to len ty ze si to dokladne neprecitas .