Skoda Fabia zadne okno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

wenzoo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Skoda Fabia zadne okno

Příspěvek od wenzoo »

Dobry vecer pani,prosim Vas vsade na nete som hladal a nemozem sa dohladat.Dnes som si opravoval zadnu stahovacku na okne a pri tom ako som tam trepal ten biely blby kolik som rozbil sklo.cele sa vysypalo.Vravi sa podme nieco poravit popripade doje..ť :-) neviete nahodou to sklo pasuje na combika aj z ineho typu karoserie? priapdne iny rok vyroby tiez pasuje? dakujem za vase odpovede a prajem pekny vecer :-) Jan (hm)
Škoda Fabia 1.9tdi,74kW,2007
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

Musíš sehnat na combi a stejný model auta nic jiného tam nenacpeš a nech to někoho vyměnit kdo to umí.
wenzoo
Sběrač informací

Příspěvek od wenzoo »

No sklo som uz objednal z Ebay je to na fabiu 6Y5,tak verim ze bude pasovat.Musim si to urobit sam ,som v zahranici a potrebujem byt pojazdny .prosim ta,nemozes mi poradit ako tam potom to nove sklo zalozim? niekde som cital ze ten cap ma ist do skla a potom sa sklo zacvakne do stahovacky .je to tak? Sklo mi ma prist v piatok.Dakujem ti pekne za rady. Jan
pavska
Přispěvovatel

Příspěvek od pavska »

Nejdriv das ten cep do okna. Pak snim sjedes dolu a ujistis se ze ti vleze totoho "V" a nakonec bouchnes na okno se shora a zaskoci ti do drzaku vse je hotove
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

tohle se mi taky stalo i když sem postupoval podle návodu (do kolíku našroubujte šroub m6 a vytáhněte .....) a sklo doslova explodovalo (wallbash) (wallbash)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
wenzoo
Sběrač informací

Příspěvek od wenzoo »

dakujem chlapci,dnes ma to sklo prist z Ebay,tak by som to chcel opravit,skusim postupovat podla Vas,zalozim tam ten velky cap s malym do skla a zasuniem do stahovacky.Ale budem mat k tomu sklu teraz respekt.:-) prosim Vas a to sklo sa zaklada zhora? Vraj mam vybrat vodiace listy.Vie mi to niekto prosim Vas pekne popisat? Velmi pekne dakujem :-)
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

hm to jsi měl štěstí že to prasklo já už to párkrát rozebíral kombinačkama a kladivem a nikdy nic neprasklo a to jsem za to rval že sem skoro dveře urval
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jako mezi náma je to pěkně zprdele systém...
při demontáži to normálně ten vnitřní váleček zaklepnu dovnitř a pak ho vylovím ze dveří, ten větší pak jde
při montáži ten větší váleček kápnu sekunďákem,strčím ho tam,chvíli počkám a ten menší pak nasadím na dlouhou samořezku(neroztáhnout)a zatlačím ho tam,předtím ho na brusce trochu ojedu
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Ten menší se do půlky zatlačí to většího nasadí se to do okna a pak se to kleštěmi zamáčkne. Nic se nelepí ani nebrousi. Bílej váleček se musí dát podle oka na půlku a černej má už v sobě zářez aby tam byl přesně.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tak to mě někdy ukážeš ja to kleštěmi zmáčkneš když je tam není kama strčit (noteeth)
no tak každej máme svůj systém hlavně že funguje
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

roman1648 píše:Tak to mě někdy ukážeš ja to kleštěmi zmáčkneš když je tam není kama strčit (noteeth)
no tak každej máme svůj systém hlavně že funguje
Myslel jsem pokud je okno venku ze dveří. Pokud je ve dveřích tak nacpat vrutem jak píšeš.
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

sorry, stejně nechápu - jak venku ze dveří, to je tam pak cpeš zhora i se stahovačkou nebo jak ? :?
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Okno dám do dvěří vněm už mám čep pak dáš stahovačku a sklo tam nacvakneš
-Derbi Atlantis 2T
wenzoo
Sběrač informací

Příspěvek od wenzoo »

Chlapi,moc moc vam teda dakujem za vase rady.Podarilo sa mi to dnes zmontovat do noveho skla.a neprasklo :-) ten mensivalecek som trosicka obrusil a namazal vazelinou zastrcil do velkeho a spolu do skla.a potom som sklo zacvakol do stahovacky.skoda ze som na zaciatku narobil viac skody ako uzitku ked som rozdrbal to sklo.co uz. No ale som sa chcel spytat.po zmontovani mi teraz nejdu otvorit zvonka dvere.zvnutra to funguje aj central funguje ale jak potiahnem zvonka za klucku ...nic.neviete co som zas zle zmontoval? Dakujem vam :?
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Měl jsi venku kliku?
-Derbi Atlantis 2T
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“