1.9 TDI nebo 2.5tdi koupit?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor V6 Tdi 2.5 miluju.Nikdy nepřestanu.Jezdim ted v S4 V8 atmo benz....uzasný svezení naklady jednou ročně svíčky olej.....zase koukam po A8 D2 V6 tdi..... je to uchylka vim otomA6TDI píše:Pár let zpět se s tim tu lidé potýkaly ale pak se přišlo na to že je to jako se všim ostatnim.
Já bych 132jkou jako nepohrdl
Ostatně mezi lidmi je zaseta fáma jakej jeto šmejd , takže zase jdou po 1.9 tdi o který věří že je jistá volba a 2.5ky zase jsou.![]()
Tak si vyber ..
Zeptat se Satase ,ten je probil jako první snad zde.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Je třeba si položit otázku, jsem schopen si mnoho věcí opravit sám? Nevadí mi spotřeba jako před 20 lety? Jsem ochoten ukrajovat z peněženky ne malé částky peněz? Pokud ano, tak si to kup. Je s tím krásná, zvukově podmaněná jízda hraničíci s majestátem, ale pouze, když je motor 1A..A takových lahodivých zvuků u tohoto typu jsem už dlouho neslyšel..Většinou je to jen řehtačka...Bohužel.. 

nepropadat panice...
Bo vacsine tych 2,5 tdi chyba 10mg na čerpadle pretože majú zošlahanú hlavu...roman1648 píše:Ja nevim no...me dynamika u te 1.9 96kw prijde lepsi jak cely 2.5tdi...
som teraz montoval jedno VP44 po 900e repase s novou hlavou...bez úpravy som myslel ze ma pretlačí do kufra.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Ale co si chceš místo toho koupit ?jericho-3 píše:Je třeba si položit otázku, jsem schopen si mnoho věcí opravit sám? Nevadí mi spotřeba jako před 20 lety? Jsem ochoten ukrajovat z peněženky ne malé částky peněz? Pokud ano, tak si to kup. Je s tím krásná, zvukově podmaněná jízda hraničíci s majestátem, ale pouze, když je motor 1A..A takových lahodivých zvuků u tohoto typu jsem už dlouho neslyšel..Většinou je to jen řehtačka...Bohužel..
Není jen koncern, co dělá auta..Diesela už bych si nekoupil, ale chápu ty, co mají naftu "zadarmo", tak že u toho zůstávají. Neznám kamioňáka nebo kohokoliv, kdo má co do činění s naftou, včetně kancelářských krys , kdo by jezdil s benzinem..Osobně mám rád motory, které se těší na otáčky a zvukem mi odpovídají na radost z nažrání kvalitním benzinem..V dnešním chcíplém provozu samozřejmě klapání v chrochtáku plně odpovídá, ale neposkytuje to žádné potěšení...A moje úchylka je daná, šel bych do Italského dieselu, který je vždy vpředu, dávno před Němci, jen o tom moc nemluví a konají. Stačí se podívat, kam všude Fiat dodává své motory a kam je dodává koncern-téměř nikam, nikdo je nechce.. 

nepropadat panice...
Ne jinak...mechanici a valná většina jich ten motor neumí od 97roku dodnes ani z 20%octaviask píše:2.5 TDi je paradny motor....akurat od 98meho sa niektorí mechanici nenaučili jeho základy údržby....potom to tak vyzerá.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322