Volby 2018

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jdu k volb?m

Ano
45
85%
Ne
8
15%

Celkem hlasů: 53

Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

K tomu se ještě vrátíme, teď nestíhám...

Vivat Katalůňa :D
aka D. Tusk: "I hope the Spanish government favours force of argument, not argument of force."
GIV Variant TDi ???kW
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

Rozhodně ;-) klidně se nechám poučit a nevím všechno(24), avšak když mám na něco názor tak si ho držím do doby než mi ho někdo argumenty rozcupuje....o víkendu mám na pořadu dne Zetor 25 , kdyžtak v neděli se tu objevím...
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Slavkove, měl jsem zato, že máš trochu přehled, Krym k Ukrajině "připojil" Chruščov...Takže klasicky lžeš, protože Rusové klasicky porušili smlouvu, což není nic divného, měli vždy nějaké právo na háku..Pořád jen kňučí, kdo jim kde ubližuje, nabádají ostatní k míru, přitom rakety a atomové zbraně made in KLDR mají na triku právě oni..Díky jim a V2, kterou opajcovali po Hitlerovi a což byl základ všech raket světa, co šli do vesmíru a kterou prodali KLDR, začíná problém tohoto státu koncentráků..Často si přeji, aby jste vyhráli a vystoupili jsme z EU, čímž by klesla naše cena, potěšilo by mne, kdyby se zdvojnásobily ceny v supermarketech, popřípadě je západ prodal někomu jinému z východu a čecháčci by koukali jako vyorané myši, což dělají vždy, když se jim v těch primitivních palicích rozsvítí..A až by na nich byla azbuka a byly uzavřené hranice, jen bych si chrochtal..A pokud by přišla třešnička na dortu a prodali by Němci škodovku , dal bych na modlení...Jezdili bychom na Slovensko /pokud by nás tam pustili/ na něco pořádného k žrádlu si nakoupit...bohužel jako vždy v českých poválečných dějinách by to nejvíc odsrali ti, kteří to tady táhnou ..Lůza by zvedla prapory a začala by jásat, aby se té pakáži nahoře aspoň něčím zavděčila..Dobře si to pamatuji ... :(
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

jericho-3 píše:Slavkove, měl jsem zato, že máš trochu přehled, Krym k Ukrajině "připojil" Chruščov...Takže klasicky (
Ano , klasicky jsi nepochopil ,že to netvrdí Slavkov , ale jinak máš pravdu.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

jericho-3 píše:Milý vole Juro, Rusové jsou totální břídilové, když nějaký dluh mají. Jejich bohatá země uživí dvakrát tolik lidí a to v blahobytu, jenže každý národ, který je tímto vybavem je vždy zdegenerovaný, protože ví, že vždy prodá svoje komodity a hlady nebude...Jen díky tomu mohla ta rudá pakáž přežívat tak dlouho, protože stačí udělat nové vrty a prachy se sypou, jenže tito pitomci musí tyto vrtací soupravy a většinu toho, co potřebují k těžbě KUPOVAT NA ZÁPADĚ..Podívej se, na vše, co potřebují k životu je made in Eu nebo USA..Jejich závislost na západu je až urážlivá..
No, nepopisuješ rusko, ale SAE, největšího sponzora islámského terorismu a zároveň velkého spojence toho tvého dreamlandu. To je zas nějaké divné že se USA paktují se středověkem se kterým přirozeně žádné zájmy a hodnoty nesdílejí .. narozdíl od Izraele třeba, který je v nemilosti. Asi za tím něco bude ne ? Taky na balkáně se podporuje muslimské Kosovo, na úkor Srbska. Co v tom asi zase bude ?

Andre píše: WOB:

V každém z nás je částečně zakotven gen čecháčkovství. Ten způsobuje to, že za všechny své životní křivdy a neúspěchy obviňujeme někoho jiného, nikdy nehledáme chyby v sobě a nesnažíme se tyto svoje chyby napravovat. Namísto toho, abychom na sobě makali, sedíme u piva (dnes teda spíš na internetu) a nadáváme. Každý si vždy najde nějakou úspěšnou osobnost nebo instituci, na které si vylévá svoje životní trauma z neúspěchu.
Mám obavu, že v tvém případě tento gen zmutoval do poměrně extrémní formy a tento stav je již nevratný.
Jako hromosvod vzteku jsi si vybral EU, na kterou svádíš úplně všechny své křivdy včetně placení daní do státní kasy, vyplácení sociálních dávek tvým sousedům, úpadek společností vedených neschopnými manažery, svoji neschopnost vyřídit si stavební povolení a dokonce i to, že jsi se za posledních 10let nepodíval za hranice ČR.
Jako jedinou naději pro tebe vidím v posunu výzkumu lidského genomu ve společné spolupráci států EU, samozřejmě financované z dotačních titulů EU.
Jako uklidňující léčbu v čase čekání ti doporučuji vyrazit někam dál než do Lidlu pro lahváče. Nejlépe cestu po státech Evropské Unie a pro porovnání také do méně rozvinutých zemí. Je to velmi obohacující a pravděpodobně ti dojde, že v naší krásné malé zemi není zdaleka tolik špatných věcí, jak by se mohlo zdát. A pravděpodobně také to, že se tady máme opravdu kurevsky dobře!
Hmm, tak to je síla. Asi tak na úrovni onoho německého výzkumu jak očkovat lidi pro vstřícnost k uprchlíkům oxytocinem. Není náhodou v každém z vás kousek Mengeleho ?! Trpíte naprostou absencí respektu k bytostem které s vámi nesouhlasí a skrytou formou agrese, to není legrace.
To je jeden z nejsilnější argumentů, který mě ujišťuje, že stojím na správné straně. Zatímco my vedeme donekonečna dialog a ctíme demokracii, právo na názor oponenta .. Vy, extrémní levice si počínáte agresivně, nesouhlas vyjadřujete zapalováním aut a rozbíjením výloh a protivníky by jste nejraději přeoperovali k obrazu svému - FAŠISMUS !

Tvoje představa makání na sobě znamená delegovat veškeré pravomoci a odpovědnost za svůj osud, pryč z dosahu, do Bruselu ? (LOL)
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Juro: Už nebudu na ty dva reagovat, jsou to jen trolové, užiteční idioti, kterým se v palici rozsvítí až si pro ně příjde gestapo. Naprosto souhlasím s tím co píšeš.

Jen v autě mě napadlo takové srovnání, ve vztahu všichni jsou blázni jen já jsem letadlo:

Pokud budu brát že v republice volilo 30% lidí ANO, 11% ODS, 10% SPD, tak je ČR cca polovina lidí blázni, kteří by měli být podle jeho rétoriky zlikvidováni, kastrováni, dehonestovány, pronásledovány a likvidovány jak Židi za války. 1984 v plném proudu.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

WOB píše:Juro: Už nebudu na ty dva reagovat, jsou to jen trolové, užiteční idioti, kterým se v palici rozsvítí až si pro ně příjde gestapo. Naprosto souhlasím s tím co píšeš.

Jen v autě mě napadlo takové srovnání, ve vztahu všichni jsou blázni jen já jsem letadlo:

Pokud budu brát že v republice volilo 30% lidí ANO, 11% ODS, 10% SPD, tak je ČR cca polovina lidí blázni, kteří by měli být podle jeho rétoriky zlikvidováni, kastrováni, dehonestovány, pronásledovány a likvidovány jak Židi za války. 1984 v plném proudu.
Je to banda s černobílým viděním světa, už to je samo o sobě důkaz naprosté naivity ..

A Andre, nevím nakolik důležitá je k posouzení státního dluhu průměrná mzda obyvatel, ale budiž.
Pokud má Rus poloviční dluh na obyvatele a poloviční mzdu, pak by ho to relativně srovnalo s náma. Ovšem američan, který má mzdu třikrát vyšší, a dluh osmkrát, z toho vychází skoro třikrát víc zadluženěji. Já myslím že to je stále velmi vypovídajicí.
Ale to nebyla pointa, pointa je, že rus není na státu, luxusu, příjmech apod. závislý. Když přijde válka nebo nějaký rozsáhlý kolaps, rus si vzhledem k tomu z jakých poměrů pochází, si poradí. Proti tomu američan, zvyklý potřebovat opraváře skoro na výměnu žárovky, bude v prdeli.
No a my jsme zhruba někde uprostřed, ale s tím jak lidé degenerují třísměnnými provozy na nekvalifikovaných pozicích,a slibují se jim všelijaké sociální zajištění se velmi rychle řítíme špatným směrem.

Ty jsi ten kdo má říct B, když vyzdvihuješ dobrodince z Bruselu jak nám půl bilion dali a druhý slíbili, když jenom vstup do eurozóny kam nás tlačí, nás vyjde tak draho, že to pravděpodobně celé smaže ! A kde je odliv kapitálu, zisky daněné matkami v unii, to co se vrací na dotacích jsou drobné pro ošálení jednoduchých - což si navíc našim přijetím eura vezmou zpátky ? To je vykořisťování boha jeho !

Co se týče sankcí, ekonomiky se různě červení a černí, to je normální i bez sankcí. Cílem sankce není barva ekonomických čísel, ale donutit sankcionovaného k něčemu. A teď mi řekni, sundaly sankce Castrův režim ? NE !, donutily vzdát se Kima jaderného programu ? NE ! Máš snad pocit, že bude rusko vracet Krym kvůli snakcím ? NE! Bez ohledu na barvu ekonomických čísel. Prezentuješ zde naprostý nesmysl.

Ad. uprchlíci, jsi schopen rozlišit pojmy "pomoc válečným uprchlíkům", proti čemuž nikdo nic nemá a "pokusy o integraci nepřátelské a nepřizpůsobivé entity" ? Mám pocit že ne.
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Juro,

přestože jsi se v oblasti konstruktivní argumentace dostal do bodu nula, musím uznat, že jsi se občas pohyboval v zelených číslech.

Ale v rovině ideologie, jako volič SPD, vážně chceš někoho obviňovat z absence respektu k druhým bytostem??? A vy, Okamurovci, že ctíte právo na názor oponenta??? Obviňovat někoho ze skryté formy agrese, na které vy jste postavili celou volební kampaň??? To opravdu tolik podceňuješ zdejší čtenáře?

Jsem teď docela zmaten. Nevím, zda-li je to z důvodu argumentační prázdnoty, nebo se v tobě již nastartoval proces schopnosti vnímat skutečnou realitu, který je často doprovázen těmito výkyvy azimutu myšlenkových toků, podobně jako je tomu v období puberty.

Každopádně zde malá ukázka respektu a ctění názoru oponenta v praxi. A zároveň asi každý pochopí, proč pan Okamura chce "lépe kontrolovat" ČT a ČR.

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3938751
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Rus má tedy výhodu - žije v bídě a nebude zaskočen ještě větší bídou, kterou mu způsobí válečný stav. Co to je za logiku?
Pro mě je tedy rozhodně vhodnější volbou prožít život v blahobytu a válečnému stavu předcházet, např. členstvím v NATO.

Ohledně sankcí jsi fakt naivní, teď je to ztráta času, k tomu musíš ještě dozrát.

Význam sousloví "nulová tolerance" si já vysvětluji jinak než ty uvádíš. Pokud to je jak říkáš, tak to musíte ve svém volebním programu lépe definovat.
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Bych nevěřil že se to tu rozjede tak ve velkém stylu a bude to tu jak v mateřské školce. Pánové hádejte se jak chcete ale je to úplně k ničemu. Stejně to už je dávno všechno rozhodnuté. (LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

Andre, přijď až tě napadne nějaký argument, já se tu nehodlám navzájem shazovat.

CNN vyrábí muslimské demonstrace, ARD zatajuje silvestrovské násilnosti, Č(S)T utíná prezidenta v řeči aby mohla referovat o nadvýrobě kotlů a výměně zrezlých el.sloupů, ČRO se ohání důkazy kruhem .. a furt jim to někteří žerou :) Kocourkov.

Konečně to někdo nazval pravým jménem, mafie za veřejné peníze !
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Ano , mafie za veřejné rozpočty států organizací a uskupení. Nic víc.
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Juro,

upřímně, nejde vůbec o shazování, tady jde o otevírání očí, o obohacující diskuzi.
Nikdo po nikom nechce, aby tady veřejně spustil své pokání, nebo dokonce omlouvání, to fakt není účel.

Jde o to, se opravdu vážně a hluboce zamyslet, jestli nálady a názory, které (nejen) zde na fóru nabírají na intenzitě, je skutečně to, co si myslíme, o čem jsme přesvědčeni, že je to směr, kterým se chceme ubírat. Zkuste to, alespoň v ten dnešní významný den.

Ono je teď hrozná "móda" špinit Havla, EU, ČT ... většina vůbec nedomýšlí, jak je to nebezpečné a kam nás to posouvá, hlavně že jste "IN".

Není vždy 100% pravda a 100% lež, ale jestli vážně věříte spíš tomu, co sem vane z východu od spasitele světa Putina, tak se ptejte proč likviduje opoziční politiky, novináře a aktivisty. Dobrá vláda nemůže existovat bez dobré opozice.
Rusko nemá historicky žádnou zkušenost s demokracií, nikdy tam nebyla aplikována, tak proč ji sem chceme od Ruska kopírovat?
Za to má 100leté zkušenosti s propagandou, v tom jsou opravdu na špici a nemají konkurenci. Ta propaganda jede na plno i u nás, tato diskuze je toho důkazem.

Ne, nezbláznil jsem se, ale někdy se to tu už nedá fakt číst...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Když jsme u toho Havla viděl jsi film: "Občan Havel" a "Odcházení" ? (když už ho tady obhajuješ)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Obohacující diskuze má problém v tom, že v dnešní době aplikací těžko najdeš člověka, co si něci mimo Blesku přečte. Je třeba, pokud nevěří nikdo žádné vládě a vše nazývá mafií, přečíst si výpovědi lidí, kteří byli všeho přímo účastní, od začátku do konce, poté žili zase v jiném zřízení atd. a udělat si názor ..A číst názory z lidí z obou stran, ale až z pozdější doby, kdy ti lidé měli možnost psát bez cenzury...A posuzovat a uvažovat. Jinak člověk bude jen opicí v kleci a skočí na další ideologii nebo rychlé řešení, na které právě ti, co mají prázdno v hlavě snadno naskočí..Když někdo chce hranice,celnice a čistou rasu, museli bychom začít u Pitomia a uvědomit si, že poslední výzkumy dokázaly, že Slovanů -Čechů je jen třetina, ostatní jsou nevím co..Takže volit ano, ale domýšlet co poté..Může se nám postupně klidně stát, že zde budou "rasové zákony" a bude základní norma, kterou budou muset obyvatelé splňovat. Což znamená, že na severu a v pohraničí všeobecně moc českých árijců nebude...A přitom tam kolikrát nejvíc skákají -Kdo neskáče není Čech..Je třeba si na takové bloudy dát pozor a když mluví o přímé demokracii, dát si ruku na srdce a říci si, kolik asi procent Čechů má rozhled takový, aby mohli posoudit a zvolit tu pravou cestu..Bohužel jsem toho názoru, že přes všechno vzdělávání od revoluce a sbírky různých titulů jsme na úrovni rozvojové země a sežereme mnoho věcí i s chlupama. A je to vidět i při výlevech těch nejčeštějších a nejpřesvědčěnějších spoluobčanů, kteří mají psaný projev jako absolventi 3.A. Naše kulturní úroveň je silně pokleslá, ale kvičet to nám jde... :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“