Teplota vody
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Teplota vody
Zdravim,
Mam dotaz kdyz zapnu topeni a stojim na miste teplota na budiku mi postupbe klesa z 90 k nule pokud ale topeni vypnu zase splha nahoru na 90 a tam se drzi cim to je? Mam octavii tdi 1999 AGR. Dekuji za rady.
Mam dotaz kdyz zapnu topeni a stojim na miste teplota na budiku mi postupbe klesa z 90 k nule pokud ale topeni vypnu zase splha nahoru na 90 a tam se drzi cim to je? Mam octavii tdi 1999 AGR. Dekuji za rady.
A s termostatom vymen rovno aj cidlo teploty...ale snaz sa kupit original oboje,lebo s vselijakymi delphi,mahle,wahler,gates a podobne mam zle skusenosti.len pre zaujimavost na jednej b5-ke som termostat menil na 3x,majitel nechcel investovat do origo,az na 3.pokus som mu odmietol dat zase nejaky sunt tak pristupil na origo.na octaviu to nie je ani drahe,cidlo cca 11e a termostat cca 13e...a rovno mozes vymenit aj chladiacu kvapalinu za novu
-
- Aktivista
Re: Teplota vody
pokud ti drží teplota na 90 tak výměna ntermostatu asi nepomůže ,miros7 píše:Zdravim,
problém žhaviče alternátor, relátka, pojistka a chce to diagnostiku
Re: Teplota vody
Alternator je novy dva tydny orginal bosch. Zbytek musim proverit dnes se mi to stalo poprve je mi divne ze to dela jen s topenim bez topeni ne.... Jiank bych taky resil ten termostat ale takhle si nejsem jisty.slovacek.milos píše:pokud ti drží teplota na 90 tak výměna ntermostatu asi nepomůže ,miros7 píše:Zdravim,
problém žhaviče alternátor, relátka, pojistka a chce to diagnostiku
-
- Aktivista
No dobre,ale zhavicky na ohrev vody funguju od 0 do -5 a menej takze teraz asi sotva bude mat spusteny ohrev...ten altik je na 120A?no ale ked to zacalo z nicoho nic az teraz tak by som skor pozrel cez diagnostiku cidlo teploty ci ukazuje realne hodnoty.este taka vec,ked ti klesa teplota na budikoch,klesa aj teplota z ventilatora?znamy mal problem ze mu behala teplota hore dole ale fukal stale vrely vzduch,poriesil to opravou budikov ale to nemusi byt tvoj pripad
Altik je presne ten co tam ma byt. Budiky mi blbnou dlouhodobne padanibrucicek tachometru nekolikrat opravovano.jofa píše:No dobre,ale zhavicky na ohrev vody funguju od 0 do -5 a menej takze teraz asi sotva bude mat spusteny ohrev...ten altik je na 120A?no ale ked to zacalo z nicoho nic az teraz tak by som skor pozrel cez diagnostiku cidlo teploty ci ukazuje realne hodnoty.este taka vec,ked ti klesa teplota na budikoch,klesa aj teplota z ventilatora?znamy mal problem ze mu behala teplota hore dole ale fukal stale vrely vzduch,poriesil to opravou budikov ale to nemusi byt tvoj pripad
-
- Přispěvovatel
Ja nevim ale do ted i vvzime nebyl problem normalne drzela teplotu v pondeli vymenim termostat a cidlo uvidime dekuji za rady.yardarytarda píše:Tak když bude venku -10 tak ti ani dobrej termostat ručičku na 90 neudržíoctaviask píše:s dobrým termostatom je to OKpassion píše:AGR na voľnobeh nemá také zbytkové teplo, aby vykúrilo kabínu a súčastne udržalo teplotu motora na 90. Je to vlastnosť, nie porucha.