Povím Vám dnešní příhodu, jdu takhle kolem garážníka a vrtá se v Seatu, tak se ho ptám co dělá?
A on že chce vyměnit žárovky, obrysovky, ale aby se tam dostal musí sundat:
-palivový filtr
-nádržku chladící kapaliny
-odmontovat držáky těchto součástek
-odmontovat autobaterii
-odmontovat držák autobaterie
hmm... docela rozumné auto, má to olejovodní chladič, přístupnej olejovej filtr, krapet dlouhé sání zpoza předního chladiče, ale přístupnej airbox, prostě jednoduchá krásná nafta, ale tohle nevychytali.
Říkám mu : "Hele tady na světlech jsou krásně dva šrouby, není lepší a jednoduší odmontovat světla? "
A on: "Ne, protože to je přimontované zespodu a musel bych sundat nárazník!"
Já: "ok ok ok..."
Po půlhodině se vracím a borec leží pod autem a nárazník důle.
Se ho ptám: "Co je? Objevil jsi nějakou závadu? "
A on: "Ne, ale žárovka mi spadla dovnitř světla a tak musím odmontovat světla abych tu žárovku od tama dostal! To co u normálního auta trvá pět minut tady trvá 2 hodiny!"
To je srandy se slavným koncernem, jahahahaha
Jsem mu ještě chtěl říct, že u Japonca mají za světlem místo na piknik, Mochito, pivečko, klíče, mobil a stejně tu žárovku vyměníš jednou rukou a druhou se můžeš škrábat na zadku! Ale bylo mě ho líto, tak jsem mu to radši neříkal.
Jinak mě překvapilo, že to vozidlo saje horký vzduch zpoza chladiče, neboli ohřátý vzduch z chladiče. Mě by zajímalo, která pomatená hlava to vymyslela, navíc když je Seat hlavně určenej do horkého španělska kde sáním horkého vzduchu ještě ohřáteho od chladiče musí výkon jít do háje a turbína musí být strašně moc namáhaná. Prostě nechápu ty inženýry že se nemůžou domluvit na tak základních věcěch jako je prostor za světlem a sáním vzduchu. Bůh ví co je ještě ojebané uvnitř. Koncern? Už nikdy, co jsem poznal Japonce, tak se koncernu směju a ujíždím jim.