BTW: proc hernajs vymejslej takovy blbiny dyk ja prece vim ze kdyz je venku k nule tak to asi bude klouzat ne ?
dik
Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pochop proste ze se toho gongu vzdycky leknu.vilik píše:No, asi určitě víš, ale ruku na srdce, kolikrát za minutu se podíváš na teploměr na palubovce? A situace, kdy je třeba 10 ° nad nulou a pak vjedeš třeba někam do údolí kde teplota najednou klesne k nule (nemusí to být zrovna údolí), se stávají dost často. A k tomu je ten gong.
Když na to budeš pohlížet takto, tak si rovnou deaktivuj airbagy, protože přeci víš, že když někam narazíš, tak ti můžou vylítnout, například.
vida .. dikes .. uz mne jen naved kde cca muzu bimbak hledatBugs.Bunny píše:Taky se toho lekám, ale akustická signalizace je dobrá věc. Vyřesil jsem to přelepením pípáku několika vrstvami oboustrané lepící pásky a pípá to tak, že je to přijatelné.
JJ budíky musí ven a zezadu už to najdeš.ruya píše:vida .. dikes .. uz mne jen naved kde cca muzu bimbak hledatBugs.Bunny píše:Taky se toho lekám, ale akustická signalizace je dobrá věc. Vyřesil jsem to přelepením pípáku několika vrstvami oboustrané lepící pásky a pípá to tak, že je to přijatelné.vypada to ze to vychazi nekde zpod budiku .. takze horni kryt palubky a budiky ven ?