lze vypnout vystrahu naledi ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ruya
Sběrač informací
Odpovědi: 0

lze vypnout vystrahu naledi ?

Příspěvek od ruya »

Pls vedel by nekdo jestli jde nejak vypnout to priblbly gongani vystrahy naledi na galaxy 03? Vzdycky se toho leknu :( (zvlaste kdyz venkovni teplota kolisa mezi 3.5 az 4C) takze to na mne rve v 10s intervalech :(

BTW: proc hernajs vymejslej takovy blbiny dyk ja prece vim ze kdyz je venku k nule tak to asi bude klouzat ne ? :)

dik
warhead_cz
Přispěvovatel

Re: lze vypnout vystrahu naledi ?

Příspěvek od warhead_cz »

teda to sou mi vychytavky ;) to by sis mel nechat preladit bo u nas jsou 4 stupne jeste leto (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

No, asi určitě víš, ale ruku na srdce, kolikrát za minutu se podíváš na teploměr na palubovce? A situace, kdy je třeba 10 ° nad nulou a pak vjedeš třeba někam do údolí kde teplota najednou klesne k nule (nemusí to být zrovna údolí), se stávají dost často. A k tomu je ten gong.
Když na to budeš pohlížet takto, tak si rovnou deaktivuj airbagy, protože přeci víš, že když někam narazíš, tak ti můžou vylítnout, například. :?
VW Sharan
1.9 TDI PD
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Taky se toho lekám, ale akustická signalizace je dobrá věc. Vyřesil jsem to přelepením pípáku několika vrstvami oboustrané lepící pásky a pípá to tak, že je to přijatelné. :)
ruya
Sběrač informací

Příspěvek od ruya »

vilik píše:No, asi určitě víš, ale ruku na srdce, kolikrát za minutu se podíváš na teploměr na palubovce? A situace, kdy je třeba 10 ° nad nulou a pak vjedeš třeba někam do údolí kde teplota najednou klesne k nule (nemusí to být zrovna údolí), se stávají dost často. A k tomu je ten gong.
Když na to budeš pohlížet takto, tak si rovnou deaktivuj airbagy, protože přeci víš, že když někam narazíš, tak ti můžou vylítnout, například. :?
Pochop proste ze se toho gongu vzdycky leknu.
Rek bych ze jezdim dost dlouho na to aby mi bylo jedno jestli je 10 stupnu nebo 4 protoze proste vim co muzu cekat a nepotrebuju aby na mne neco hulakalo ze je pravdepodobny ze ted to bude za urcitejch nepriznivejch okolnosti klouzat :) Ja tady nechci snizovat snahu vyrobce predejit havariim ale na nekoho proste tyhle vystrahy muzou pusobit opacne .. Docela zive si umim predstavit ze naka holka ktera si puci tohle auto se toho lekne tak ze proste zacne plasit a brzdit nebo jeste hur ze zacne za jizdy studovat co ji to na tom displeji blika .. a dej si ruku na srdce a rekni mi jestli kdyz si pucis naky auto ktery neznas jestli se hned vrhas k manualu a studujes co vsechno to umi a co ti to jak muze signalizovat :)
ruya
Sběrač informací

Příspěvek od ruya »

Bugs.Bunny píše:Taky se toho lekám, ale akustická signalizace je dobrá věc. Vyřesil jsem to přelepením pípáku několika vrstvami oboustrané lepící pásky a pípá to tak, že je to přijatelné. :)
vida .. dikes .. uz mne jen naved kde cca muzu bimbak hledat :) vypada to ze to vychazi nekde zpod budiku .. takze horni kryt palubky a budiky ven ?
Jirass
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirass »

(noteeth) Takhle se vždycky leknu, když se mi ozve rezerva. Nějak si na to nemůžu zvyknout, tak jak se blíží ručička k rezervě, radději natankuju (LOL)
Passat 1,9TDi 81KW AFN B5 Kombi
Bugs.Bunny
Aktivista

ruya píše:
Bugs.Bunny píše:Taky se toho lekám, ale akustická signalizace je dobrá věc. Vyřesil jsem to přelepením pípáku několika vrstvami oboustrané lepící pásky a pípá to tak, že je to přijatelné. :)
vida .. dikes .. uz mne jen naved kde cca muzu bimbak hledat :) vypada to ze to vychazi nekde zpod budiku .. takze horni kryt palubky a budiky ven ?
JJ budíky musí ven a zezadu už to najdeš. :)
ruya
Sběrač informací

Příspěvek od ruya »

Bugs.Bunny píše:JJ budíky musí ven a zezadu už to najdeš. :)
nasel :) tak ten uz si nezagonga :)
Bugs.Bunny
Aktivista

To jsi ho umrtvil? (noteeth) Měl jsi ho jen přidusit, aby tolik neječel. (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“