Spojka Sachs octavia BXE

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
arielohv
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Spojka Sachs octavia BXE

Příspěvek od arielohv »

Ahoj, jaká je minimální tloušťka lamely u této spojky? Mám 7,7 mm a spojka klouže. Přitom je tam cca 50tis km a ježděný je to převážně dálnice. Je tam spojka Sachs 228 mm originál, SAC. Mastná není. Dík
Škoda Octavia combi BKD 2009
Tom.s
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom.s »

pokud nebylo montováno s přípravkem, tak samostav Ko, spousta lidí to montuje bez něj
Source
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Source »

Síce iný motor ale vitaj v klube :)

https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=170116
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM

VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
arielohv
Přispěvovatel

Příspěvek od arielohv »

to Tom.s: Jak myslíš KO. Jako že nefunguje, nebo že při instalaci vyjel na maximum? Dyť to by při dobrý lamele spíš nevystavovala, než klouzala.
Tom.s
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom.s »

v přítlačáku je samostav, ten když se při špatné montáži ohne, tak nenastavuje a když se ojede lamela to žačne klouzat
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Mas dvě možnosti . Sachs dělá samonastavovaci nebo bez . Samonastavovaci přijde smontovany a staci pouze nasadit na kliku . Pokud se tenhle set rozebere musí se přes přípravek znova nastavit.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
arielohv
Přispěvovatel

Příspěvek od arielohv »

No dobrý, ale kdyby samostav vyjel na max, popř. by si dal na jetej přítlačák novou lamelu, tak spojka pořádně nevystavuje, ale neklouže. Mě zabírá úplně nahoře a prostě klouže. Jinak je tam ten SAC přítlačák SACHS s tím vymezovacím mezikružím a resetoval jsem ho. Teď jsem to zase vyndal a je zase trochu vyjetej, takže se vymezoval. Jinak když ho jenom vyndaváš a vracíš s původní lamelou, musíš ho při vyndání jakoby zaaretovat tim tlačítkem na přítlačáku. No nevim, je to nějaký divný.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“