Trysky 81kw AHF, r. výroby 99
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdarec, poptávám trysky na AHF golf IV TDI 81kw. Mají tuším otvírací tlak 190 bar. Nejlépe ve slušném stavu, které nepotečou a budou plně funkční. Mám možnost je popřípadě otestovat na stolici.
romissek, golf IV 81kw AHF, egr off, chip 140hp, 305Nm, trysky 764 sprint
-
- Aktivista
Re: Trysky 81kw AHF, r. výroby 99
a nechceš ty tvoje raději udělat mohu ti poradit kam je dát nové špičky ničím nenahradíšroman84 píše:Zdarec, poptávám trysky na AHF golf IV TDI 81kw. Mají tuším otvírací tlak 190 bar. Nejlépe ve slušném stavu, které nepotečou a budou plně funkční. Mám možnost je popřípadě otestovat na stolici.
- DIESELPOWER office
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,roman84 píše:Zdarec, poptávám trysky na AHF golf IV TDI 81kw. Mají tuším otvírací tlak 190 bar. Nejlépe ve slušném stavu, které nepotečou a budou plně funkční. Mám možnost je popřípadě otestovat na stolici.
nové: https://shop.dieselpower.cz/vw-koncern- ... print-520/

Dobrý den, díky za odkaz. Když objednám tyhle trysky bude třeba i soft upravit?
- DIESELPOWER office
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je ve voze "sériový" - tovární SW), tak není třeba upravovat. Jedná se o přímou náhradu Bosch, výhodou je shodná kvalita a nižší cena.roman84 píše:Dobrý den, díky za odkaz. Když objednám tyhle trysky bude třeba i soft upravit?

Ok děkuji vřele.DIESELPOWER office píše:Pokud je ve voze "sériový" - tovární SW), tak není třeba upravovat. Jedná se o přímou náhradu Bosch, výhodou je shodná kvalita a nižší cena.roman84 píše:Dobrý den, díky za odkaz. Když objednám tyhle trysky bude třeba i soft upravit?