lucas za bosch berlingo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
lucas za bosch berlingo
prosím o pomoc: přehodil jsem čerpadlo lucas za bosch prý ze starého ZX (číslo už tam čitelné není) na Berlingu 1,9D 51 kw, rv 2003, motor WJY (DW8B) tryska jsem dal bosch. čerpadlo je na volnoběh slabé, volnoběh mám nastavený na 1100 ot a i tak po otočení volantem klesnou otáčky na 400/500 a motor hodně vibruje.
Otázka: jaké čerpadla bych mohl použít na tento motor????
Na co je oska v čerpadle která kouká ze strany rozvodového kola? Dá se sní něco ovlivnit?
Otázka: jaké čerpadla bych mohl použít na tento motor????
Na co je oska v čerpadle která kouká ze strany rozvodového kola? Dá se sní něco ovlivnit?
lucas x bosch
další poznatky, koukal jsem na net a vizuálně to mé čerpadlo odpovídá čerpadlu z citroen ZX kolem roku 94.
Na volnoběh mi hodně třískalo (trysky a tlak v poho 130 barů-není to málo?) posunul jsem předstih a stichlo, ale neskutečně vibroval motor, něco je špatně ?
Na volnoběh mi hodně třískalo (trysky a tlak v poho 130 barů-není to málo?) posunul jsem předstih a stichlo, ale neskutečně vibroval motor, něco je špatně ?
startuje to kdykoliv na první otočení. Ten motor má málo naběháno a start dávku dává to čerpadlo dobře, Slabý volnoběh-asi už bude čerpadlo vyběhané. Trubky od čerpadla ke tryskám jsem nechal Lucas. Dnes jsem je vyměnil za trubky z Bosch čerpadla a nic se nezměnilo.
Potřebuju poradit jaké čerpadlo do toho motoru můžu ještě dát ???
Což takhle nějaké z 2,5 diesel ???
Potřebuju poradit jaké čerpadlo do toho motoru můžu ještě dát ???
Což takhle nějaké z 2,5 diesel ???