Jak odkódovat autorádio?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tomáš Jochman
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Jak odkódovat autorádio?

Příspěvek od Tomáš Jochman »

Ahoj, neznáte někdo nějakou flignu jak odkodovat autorádio Gamma CC. Dobíjel jsem baterku a pak jsem zjistil, že nemám kartičku s kodem. Samozřejmě veškerou další dokumentaci k autu mám, ale v Audi za to chcou 500, což jim teda nedám ani omylem. Předem díky za případné rady.
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Bohužel ti musím říct, že ti nic jiného nezbyde, já to teda umím o něco levnějc, ale ta vzdálenost.
Tomáš Jochman
Sběrač informací

Příspěvek od Tomáš Jochman »

Ještě se snažím tu kartičku najít, ale nevim nevim. Pokud se to dá udělat i jinde než v Audi, kolik mám počítat? Zkusil bych sehnat někoho v Brně. Nebo koupím nový radio s CD.
kubik111
Přispěvovatel

to: Jochman

Příspěvek od kubik111 »

V radiu je EPROM pamat 2716c kazdy dobry elektrikar ti ju napoji do citacky kariet a ten kod ti hned vypluje, alebo prepali software na ktory pozna kod. Vyskusaj sa popytat nejakych GOOD elektrikarov v tvojom okoli.
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Tomáš Jochman píše:Ještě se snažím tu kartičku najít, ale nevim nevim. Pokud se to dá udělat i jinde než v Audi, kolik mám počítat? Zkusil bych sehnat někoho v Brně. Nebo koupím nový radio s CD.
Máš SZ.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“