Problém servo Fábia 1 1,4 MPi

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hiero
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od hiero »

ahojte! vw polo 2004 blbne servo. pamat cista merane hodnoty asi ok napln v poriadku. chyba sa prejavuje tak ze po urcitej dobe tak po 10 km jazdy zacne vypadavat rozsvieti sa kontrolka a tuhne. po odstaveni na dlhsie zase ide ok tych prvych 10 km....je tam koyo. konektory kablovacka? dakujem za kazdu radu...
Tdi
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="hiero"] merane hodnoty asi ok

slovo asi se nepoužívá,

když začne vypadávat kolik má motorek otáček? kolik má odběr proudu? je tam správné napětí, když vytočíš max rejd kolik žere motorek ampér?
hiero
Přispěvovatel

Příspěvek od hiero »

urobim log a dam to sem a skusim ci sa mi podari navodit ten stav.....dakujem zatial
Tdi
slovacek.milos
Aktivista

zkus hned otáčky asi 1440 napětí jak všude 14V a dej max rejd odběr 60A zjisti i kolik má motohodin, jestli ukazuje rychlost
hiero
Přispěvovatel

Příspěvek od hiero »

ok sprayvim a napisem
Tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Miloši, ty máš vypozorováno kolik motohodin asi tak vydrží?
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Miloši, ty máš vypozorováno kolik motohodin asi tak vydrží?
to nikdo neví mám fábku cca 450 t a servo původní, motohodiny odpovídají nájezdu, třeba soused naproti měl občasné vynechávání jak popisuje hiero, nikdy jsem na nic nepřišel poleštil kontakty povoukal snímač, když měl něco přes 100 t začal lít do motoru pevodový a když se ozýval z motoru zvuk ako keby kovový regál padal dole schodmi tak auto prodal ;) ;)
hiero
Přispěvovatel

Příspěvek od hiero »

bola nacata plechova poistka na baterke.......dorazil som ju ked som to drbal do dorazov az to uplne klaklo a nedalo sa spojit ani s jednotkou.....absolutne sa prerusenie nedalo vidiet......nahodou som tukol do upevnovacej skrutky a vtedy preskocil v jej strede obluk.......asi tak.......sranda....nelogoval som natocil som hodnoty...https://www.youtube.com/watch?v=I9rUoVj ... e=youtu.be.....inak altik nestiha na volnobehu ma do 14 voltov
Tdi
slovacek.milos
Aktivista

[quote="hiero"]bola nacata

mně se to stalo už vícekrát pojistka okem OK a když jsem ji vyšrouboval byla na půlky

já osobně každou pojistku prověřuju žárovkou ze světlometu 55W, ale tyto pojistky se vyplatí fakt vyšroubovat
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“