Passat B6 spatne startuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B6 spatne startuje
Borci cim to je ze Passat B6 motor BMP 2.0 tdi dlouho startuje kdyz stoji treba 2 dny.Ale fakt dlouho startuje.Ale chytne a pak uz startuje normal.A myslim ze kdyz stoji cumakem do kopce tak je to horsi.Ale jen nez se nastartuje.Tandem nebo gumky pod vstrikama?Byla tam chyba P0304 valec 4 zjisteno vynechavani zazehu,sporadicka ale vymazala se a zatim se nenacetla.Jinak na volnobeh to kouri bile a pekne smrdi.DPF si myslim ze je vyrazeno uz z Nemecka pred roky co byl dovezenej.Dik za rady
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Passat B6 spatne startuje
[quote="corro"]Borci cim to je
zde je něco levnější jak starter https://www.googleadservices.com/pagead ... xA5&adurl=
dva kousky na sání a přepad
zde je něco levnější jak starter https://www.googleadservices.com/pagead ... xA5&adurl=
dva kousky na sání a přepad
Tohle co navrhuješ se často používalo už v počátcích dieselové automanie, bohužel ten ventil často fiksloval a v podstatě je ostuda, že dodnes se musí přidávat podobné doplňky,aby auto fungovalo, systémy gumiček apod. v sacích koších jsou ostudné píčoviny, kdy je logické, už z principu, že životnost je malá.. Mám to sám na autě , které je jinak o.k. /T 4/ ale vždy mne upozorní na to, co je koncern zač..Otravuje to život a čím víc je složitější systém, a čím víc je spojů, tím více problémů...Panebože, kolikrát v životě jsem řešil obdobné píčoviny, díky kterým bylo celé auto k ho.nu., protože lidé auto ráno nenatočili.. Takže 3 krát ventílek-zpěváček a špičkový výrobek zase zavrčí , pokud není vymlácená hlava, apod. ... 

nepropadat panice...
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="jericho-3"] bohužel ten ventil často fiksloval a v podstatě je ostuda, že dodnes se musí přidávat podobné doplňky
já se jen tak zběžně podíval na filtr a vidím s olympiádou, tam můžeš vyměnit nový motor a problém bude přetrvávat, protože ty kruhy netěsní, ale ted jsem se díval přesněji a není tomu tak, je tam normál paliváč, ale nasrat tam ty zpětné ventilky to zas tolik nestojí, a že stojí kolikrát za pič. zkusíš jazykem a když ppropoušní stačí rošrubovat a sedlo očistit vrtákem, pak těsní, upřimě bych řekl že netěsnící ventil už jsem dlouho nekoupil v řádu několik let vždy ho cucnu na jazyk a OK
já se jen tak zběžně podíval na filtr a vidím s olympiádou, tam můžeš vyměnit nový motor a problém bude přetrvávat, protože ty kruhy netěsní, ale ted jsem se díval přesněji a není tomu tak, je tam normál paliváč, ale nasrat tam ty zpětné ventilky to zas tolik nestojí, a že stojí kolikrát za pič. zkusíš jazykem a když ppropoušní stačí rošrubovat a sedlo očistit vrtákem, pak těsní, upřimě bych řekl že netěsnící ventil už jsem dlouho nekoupil v řádu několik let vždy ho cucnu na jazyk a OK
Zdravím, chtěl bych se zeptat ohledně těch zpětných ventilů. Když namontuji zpětný ventil na hadici přepadu ( vracečka z tandemu zpět do filtru ), tak při chodu motoru se při použití toho zpětného ventilu na vracečce nebude mít kam jít nespálená nafta z tandemu protože ji ten ventil nepustí? Na přívodu nafty do tandemu to chápu, ale na té vracečce jsem z toho jelen, přece ta vracečka nemůže být za chodu motoru uzavřená.