zdravim podarilo se mi sehnat nezavisle topeni bohuzel nema zadny idetifikacni stitek na goglu se mi podarilo zrejme sehnat oznaceni HYDRONIC D 4 W SC and D 5 W SC,potrebuji schema jak ho zapojit do soustavy topeni auta a zapojeni elektrokabelaze ta stavijici kabelaz co je knemu je napadena kutilem,jak je to s pripojenim nafty musim tahnout z nadrze nebo se muzu pripojit k privodu u motoru?kdysi jsem si montoval webasto do octavky ,ale tam mi to pan co to prodaval nakreslil na papir navod a schema zapojeni tak to slo ,ale tady tapu.dik a omlouvam se za neobjetivni dotaz ps.auto mitsubishi outlander rv2007 2,0did 103kw
Jinak po mých zkušenostech starší topení už nikdy. Jedině novy fungl. A je to snad jediná varianta jak cely léto nepripravovat a pak v zimě furt neopravovat.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
kde zapojim cidlo venkovni teploty u tech mikro hodin 3.2.6. u tech vyssich modelu je tam zakreslene u tech mikro ne,tu naftovou pumpu v nadrzi musim mit take zapojenou kdyz ma NT vlastni cerpadlo nafty?
Je to eberspacher nic na tom neni silny cerveny na plus na baterce hnedy minus, pak je tam myslim fialovy ten je na spinani vetraku topeni, zapnes topeni a automaticky se ti sepne vnitrni ventilator,paknje tam myslim modry ten je pro diagnostiku,pripojis naftu a hlavne dobre zalet vodou,hodinkama pomom muzes nastavit 3casy po 60minutach automaticky vypne nebo manualne
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm