nezavisle topeni bez stitku a zapojeni

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sasake
Sběrač informací
Odpovědi: 0

nezavisle topeni bez stitku a zapojeni

Příspěvek od sasake »

zdravim podarilo se mi sehnat nezavisle topeni bohuzel nema zadny idetifikacni stitek na goglu se mi podarilo zrejme sehnat oznaceni HYDRONIC D 4 W SC and D 5 W SC,potrebuji schema jak ho zapojit do soustavy topeni auta a zapojeni elektrokabelaze ta stavijici kabelaz co je knemu je napadena kutilem,jak je to s pripojenim nafty musim tahnout z nadrze nebo se muzu pripojit k privodu u motoru?kdysi jsem si montoval webasto do octavky ,ale tam mi to pan co to prodaval nakreslil na papir navod a schema zapojeni tak to slo ,ale tady tapu.dik a omlouvam se za neobjetivni dotaz ps.auto mitsubishi outlander rv2007 2,0did 103kwObrázek
Obrázek
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Google to umí na první dobrou ;-)

http://www.us-car-service.cz/data/downl ... peni-1.pdf

Jinak po mých zkušenostech starší topení už nikdy. Jedině novy fungl. A je to snad jediná varianta jak cely léto nepripravovat a pak v zimě furt neopravovat.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
sasake
Sběrač informací

Příspěvek od sasake »

tento manual mam taky stazenej,ale to schema dat tak elektrikari,jinak da se to nejak jednoduse odzkouset zda to vubec jede?
sasake
Sběrač informací

Příspěvek od sasake »

kde zapojim cidlo venkovni teploty u tech mikro hodin 3.2.6. u tech vyssich modelu je tam zakreslene u tech mikro ne,tu naftovou pumpu v nadrzi musim mit take zapojenou kdyz ma NT vlastni cerpadlo nafty?
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Obrázek

Tak jako takhle to chceš??? nebo já už nevím jak lepe ;) ;) ;)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
TomášTDI
Aktivista

Příspěvek od TomášTDI »

Je to eberspacher nic na tom neni silny cerveny na plus na baterce hnedy minus, pak je tam myslim fialovy ten je na spinani vetraku topeni, zapnes topeni a automaticky se ti sepne vnitrni ventilator,paknje tam myslim modry ten je pro diagnostiku,pripojis naftu a hlavne dobre zalet vodou,hodinkama pomom muzes nastavit 3casy po 60minutach automaticky vypne nebo manualne
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
sasake
Sběrač informací

Příspěvek od sasake »

jj diky vsem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“