a nechápem jak si môže niekto dovoliť robiť napr. spojku za 3000
ved to ani bez faktury sa neda

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já se Ti divím,že si neotevřeš servis. Vubec,ale vubec nemáš šajn co ta práce na dnešních autech obnáší, co musíš mít za vědomosti a víceméně se celí život dovzdělávat v oboru,protože kdybys to věděl,tak bys tu takovíhle nesmysli neplácal. Jak tu bylo řečeno. Zedníkovi vyplázneš 5kilo na hodinu a ani necekneš a výceméně je ta práce pořád stejná. Tím se nechci dotknout zedníku,protože to taky není leháro,když chceš odvést dobrou práci.morningstar1989 píše:Podla mna je nespravne uctovat dvojnasobok za diely ked v kdejakom obchode si vie zakaznik kupit dany diel za polovicu.
gufero ak by bolo treba a dopredu sa dohodnut ze to vymenim ak uznam za vhodne.
Mal by to byt poctivy biznis a nie rychlo zarobene peniaze na jachty. S tym mozem suhlasit.
Tys toho pána vůbec nepochopil....on řekl že zedník děla za určitou cenu a každý mu ji dá. No a co potřebuje zedník ke své práci???? o proti mechanikovi? Můj nazor...cenu co mam od dodavatele dílů naučtuju plus práci a když se to někomu nelíbí at jde dál. je nas tady kolem dost a může si každej vybrat ale já nikomu za pusinku nic dělat nebudu to si radši lehnu.morningstar1989 píše:to som reagoval este na pana vyssie, nie na teba
samozrejme treba porozmyslat, ze ak si zakaznik, teda väčšina vie najst ceny za diely tak jednoducho nemôžeš na fakturu písať 2 násobky
radsej zapýtať za prácu, kto nechce nech ide inde
No,jenže já tuhle jednomu chytrolínovi řekl za výměnu rozvodů s pumpou 5000, což si beru tak jakože normálně +/-,hned mě ukazoval na telefonu že na autorozvodech ta sada stojí tolik a tolik a že v technických informacích píšou výměna 2,5 hodiny a to jakože chci za 2,5 hodiny práce 2500??? Tak si říkám na mě si nepřijdeš,tak mu ukazuju svoji nákupku v Elitu sada s pumpou INA 2860,- plus gufera,novej plochej řemen,fridex, zbytek práce a to to máš za kamarádsko protože znám táty...a v tom to začalo že by si to teda objednal sám a že mu mám říct co nejlíp i s číslama, tak jsem ho vyhodil...Jarda S. píše:tady jde spíš o to že vim kolik díl +- stojí pokud mechanik tvrdí že stojí 2x tolik tak to beru jako "nefér" jednáníkdyby řek rovnou oprava bude stát XXXXkč tak už to vypadá seriozněji