ani nemusis nikoho zabit nebo tak neco, jak rikas, staci, kdyz si toho likvidator pouze vsimne...Ladas píše:To jo když někoho zabiješ a nebo nabouráš komion plnej q7 a všechy schořej a policajt nebo likvidátor si toho všimne nemáš vozidlo pro provoz na pozemních komunikacích způsobilé tudíž ti pojištovna ukáže záda kvůli technickému stavu vozu...
Elektrony ET ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Setkal jsem se s tím naštěstí ne osobně pán pak platil co zavinil cca 30tis škoda z vlastní kapsy 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Když se o mě otřel pán s pasatem (3 měsíce starým ) pomačkal si o moje kolo bok , policajti to nafotily nezdálo se jim jak je možný, že já mám jen pár škrábanců a on obě dveře o pět cm dovnitř daly to do řízení na město . Tam hned rozhodly o pánově vyně pojišťovna to nafotila zaplatila a nikdo neřešil moje kola koukající centimetr z blatníků ,který mě zachránily bok. 
U passata 35 ještě nevadí,nesmí to lést přes blatníky!!!Ale nejlepší je používat homologovaná kola,protože opravdu nikdy nevíš jak se likvidátor vyspí,teda jen když neco uděláš.Hlavně velikost-rozměr pneu,velikost kol".Já mám na svém ve předu 23et a vzadu 18et sedmi palcova kola 7J
Passat 103KW,07 Combi
Chcel som si kúpiť na moje 16" 215/55 R16, ale teraz neviem keď som si toto prečítal. V techničáku mám 205/55 R16. Myslíte že by som s tým mohol mať problém? Jedná sa mi hlavne o polišov. Na STK chodím so zimnými 
VW Bora 1.9 TDI PD 74kW /ATD/2001, 288/232 GT1749VA, Jednohmota, EGR Off+chip 155Ps 380Nm soft Profitunig + Netopier.
Díky chlapi za reakce přesně o tohle mi totiž šlo.....jestli když bude průser, tak to odnesu nebo ne.........no už mám po chuti na ET35....asi budou ET45 protože já mám povolený jenom ET45 a nic víc.....Ladas píše:Setkal jsem se s tím naštěstí ne osobně pán pak platil co zavinil cca 30tis škoda z vlastní kapsy

VW Passat 3C2 2.0TDI
Tady nejde o pojištováka co ti fotí škodu za 50Tis ale při větších škodách co způsobíš se to teoreticky stát může...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
stanley 12
- Přispěvovatel
treba mat rodineho likvidatora a byt poisteny v jeho poistovni ako ja
minuly rok mi dost pomohol ked frajerka skoro zabila cyklistu neosvetleneho, najebaneho, nedal jej prednost, a este na rychlostnej ceste kde bol zakaz pre cykle. policajtom sice nevadilo ze mam na fabii 16" kola, kridlo vzadu tuning svetla vred aj v zad, ale vysetruju to uz od augusta a este to neni uzavrete. a pritom jasna zalezitost