Benzín v plničce klimatizace.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Benzín v plničce klimatizace.
Ahojte všichni..
Moc prosím o pomoc nebo radu..
Včera se mi podařilo do plničky odsát benzín z rozdělovací lišty,plnička se v průběhu odsávání zastavila,protože odseparovala benzín do nádobky starého oleje,ta se naplnila a přes váhu to zastavilo mašinu.Benzín se dostal do vakuové pumpy.Po překonání prvotních mrákot jsem rozdělal všechny spoje co šly,vyfoukal všechno kam,jsem se dostal,vypustil olej z vakuovky...Vyhodil jsem kompresor-tam olejová náplň vypadá OK.
S tím,že něco odejde počítám,spíš jsem se chtěl zeptat,jestli se ten benzín mohl dostat až do zásobníku chladiva v mašině..
Plnička Valeo AC 650 PRO
Předem moc děkuji za případné rady
Moc prosím o pomoc nebo radu..
Včera se mi podařilo do plničky odsát benzín z rozdělovací lišty,plnička se v průběhu odsávání zastavila,protože odseparovala benzín do nádobky starého oleje,ta se naplnila a přes váhu to zastavilo mašinu.Benzín se dostal do vakuové pumpy.Po překonání prvotních mrákot jsem rozdělal všechny spoje co šly,vyfoukal všechno kam,jsem se dostal,vypustil olej z vakuovky...Vyhodil jsem kompresor-tam olejová náplň vypadá OK.
S tím,že něco odejde počítám,spíš jsem se chtěl zeptat,jestli se ten benzín mohl dostat až do zásobníku chladiva v mašině..
Plnička Valeo AC 650 PRO
Předem moc děkuji za případné rady
-
jirka cordoba GT TDi
- Přispěvovatel
-
jirka cordoba GT TDi
- Přispěvovatel
Zrovna včera jsem plnil Grande Punto a tam je opravdu identická zátka na liště hned vedle plnicích portů. Hned jsem si vzpomněl na toto téma. Takže když je hlava plná starostí, do toho na tebe někdo mluví a má spoustu hloupých otázek, chceš se ho rychle zbavit, tak se ani nedivím. Nikdy mě to nenapadlo, ale teď si budu taky dávat velký pozor.
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004