Ahojte,  po otočení klíčku jsou budíky mrtvé rozvsvítí se jen rádio, problém je evidetně v jednotce oprávnění startu nebo v některým mikrospínači, chyba se povedla vymazat zákaznice odjela, každopádně předpokládám, že se to bude opakovat a těď k problému, jde tenhle bezpečnostní prvek ůplně vyřadit a byl by to schopný mi někdo udělat do 100km v okolí Řoznova pod Radhoštem, co jsem hledal tak jsem ještě našel čínsko jednotku, která nemá ty mikrospínače, ale samožrejmně je to potřeba nakodovat a v tomhle jsem totálně mimo mísu, mám k diszpozici akorát super vag, za tašku hrušek to nechci, zaplatím co si kdo řekne.
Díky!

Audi Q7 Nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
Re: Audi Q7 Nestartuje
to bude asi jak pises budiky mrtve, jednotka startu, mikrospinace, tam si totalne,zdenalkony píše: ↑28 črc 2023, 09:45 Ahojte, po otočení klíčku jsou budíky mrtvé rozvsvítí se jen rádio, problém je evidetně v jednotce oprávnění startu nebo v některým mikrospínači, v tomhle jsem totálně mimo mísu
budiky napajeni, povoleni startu v rj motoru,mikrospinace mas tak v zamku, rada to je vzdelavat se
Re: Audi Q7 Nestartuje
u A6 to jde odpojit na kabeláži ale musí to být  funkční. Ve odemčeném stavu se musí přestříhnout nebo vypinovat jeden kabel a zámek pak nezamyká. Něco pohledej na youtube. Kdysi jsem to řešil kámošovi ale nestihl dořešit, auto vzalo u nás v Sherwoodu prase. A jelikož Q7 má základ v A6, třeba to půjde taky

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
						Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro