Audi Q7 Nestartuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zdenalkony
Nováček
Odpovědi: 0

Audi Q7 Nestartuje

Příspěvek od zdenalkony »

Ahojte, po otočení klíčku jsou budíky mrtvé rozvsvítí se jen rádio, problém je evidetně v jednotce oprávnění startu nebo v některým mikrospínači, chyba se povedla vymazat zákaznice odjela, každopádně předpokládám, že se to bude opakovat a těď k problému, jde tenhle bezpečnostní prvek ůplně vyřadit a byl by to schopný mi někdo udělat do 100km v okolí Řoznova pod Radhoštem, co jsem hledal tak jsem ještě našel čínsko jednotku, která nemá ty mikrospínače, ale samožrejmně je to potřeba nakodovat a v tomhle jsem totálně mimo mísu, mám k diszpozici akorát super vag, za tašku hrušek to nechci, zaplatím co si kdo řekne.

Díky!
slovacek.milos
Aktivista

Re: Audi Q7 Nestartuje

Příspěvek od slovacek.milos »

zdenalkony píše: 28 črc 2023, 09:45 Ahojte, po otočení klíčku jsou budíky mrtvé rozvsvítí se jen rádio, problém je evidetně v jednotce oprávnění startu nebo v některým mikrospínači, v tomhle jsem totálně mimo mísu
to bude asi jak pises budiky mrtve, jednotka startu, mikrospinace, tam si totalne,

budiky napajeni, povoleni startu v rj motoru,mikrospinace mas tak v zamku, rada to je vzdelavat se
Biimbo
Aktivista

Re: Audi Q7 Nestartuje

Příspěvek od Biimbo »

u A6 to jde odpojit na kabeláži ale musí to být funkční. Ve odemčeném stavu se musí přestříhnout nebo vypinovat jeden kabel a zámek pak nezamyká. Něco pohledej na youtube. Kdysi jsem to řešil kámošovi ale nestihl dořešit, auto vzalo u nás v Sherwoodu prase. A jelikož Q7 má základ v A6, třeba to půjde taky
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“