Zdravím,
potřebuji přizpůsobit nový.snimac rozdiloveho tlaku DPF,na Octavii 3 facelift motor 1.6 Tdi 85Kw DDYA r.v. 2018
V original VCDS v rozbalovacim menu jak v základním nastaveni,tak v přizpůsobení, nikde nabídka na přizpůsobení neni. Takže podle Visu navod nesedí. Řešil jste to už nekdo?
Díky za radu.
Snímač rozdiloveho tlaku DPF motor DDYA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Snímač rozdiloveho tlaku DPF motor DDYA
Ako to tam nie je, tak to nie je potrebné. Riadiačka pracuje s teóriou, že pri zapnutom zapaľovaní a vypnutom motore je tam nulový rozdielový tlak a v tomto stave si upraví offset. Pozri hodnotu rozdielového tlaku pri vypnutom motore. Ak je nula, je to v poriadku.
p.s. prípadne skús ako pri iných pri vypnutom motore zapnutom zapaľovaní login 30605
p.s. prípadne skús ako pri iných pri vypnutom motore zapnutom zapaľovaní login 30605
Re: Snímač rozdiloveho tlaku DPF motor DDYA
Také mi napadlo že to není potřeba.
Pri zapnutém zapalování je skutečně rozdilovy tlak nula.
Jen jsem koukal a někdo nastavil v dpf popilek na nulu... ale je tam starý dpf a cištěné prý taky nebylo najeto má 300tis
Tomu snímací asi nic nebude,jen píše nevěrohodny signal,ale to je logické když je popilek na nule.
Maximalni mez popilku je 80g.
Zkusím nastavit 70g,spustit regeneraci a projet to.
Asi to byl kvalitní servis,vimena dpf jen v jednotce.
Blbý je že neznám původní hodnotu,která tam cca je ve 300tis
Pri zapnutém zapalování je skutečně rozdilovy tlak nula.
Jen jsem koukal a někdo nastavil v dpf popilek na nulu... ale je tam starý dpf a cištěné prý taky nebylo najeto má 300tis
Tomu snímací asi nic nebude,jen píše nevěrohodny signal,ale to je logické když je popilek na nule.
Maximalni mez popilku je 80g.
Zkusím nastavit 70g,spustit regeneraci a projet to.
Asi to byl kvalitní servis,vimena dpf jen v jednotce.
Blbý je že neznám původní hodnotu,která tam cca je ve 300tis