Prosím o radu s tryskama
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím o radu s tryskama
Prosím potřebuju poradit,mám oct.AGR 66kw naj 310000km,chci vyměnit trysky,ale nevím jaké budou nejlepší,četl jsem tu spoustu příspěvků na toto téma,ale názory se liší,rozhoduji se mezi Bosch 764 a 502 z T4,mám obavy aby to moc nekouřilo a také motor má už něco za sebou,poradí někdo prosím.
Re: Prosím o radu s tryskama
Viděl bych to na Sprint520 nebo Sprint502.Sprint764 bych na AGR moc nedoporučoval.eclipsak píše:Prosím potřebuju poradit,mám oct.AGR 66kw naj 310000km,chci vyměnit trysky,ale nevím jaké budou nejlepší,četl jsem tu spoustu příspěvků na toto téma,ale názory se liší,rozhoduji se mezi Bosch 764 a 502 z T4,mám obavy aby to moc nekouřilo a také motor má už něco za sebou,poradí někdo prosím.

trysky
Tak že když tam dám nové Bosch DSLA 150P502 z T4 2,5 T5 140Ps,mělo by to být v pohodě,co výkon 125k?akorád se obavám toho až tam dám noví trysky aby to neuchcávalo a neotvíral každý v jiným tlaku,nemám to čím ozkoušet. 

Ahoj všem, řeším, teď stejný problém i když je to od posledního příspěvku už nějaký ten pátek
Mám Škoda Octavia 1.9 TDI r.v 1998 66 kw kod motoru AGR a chtěl bych vstřikovače osadit novými tryskami, ty současné mají najeto více jak 300 tis. Rozhodně chci jít cestou, aby vše pokud možno zůstalo v originálním stavu, nechci pak řešit, že to bude pak kouřit nebo, že to nějak špatně pojede a už vůbec mi nejde o nějaké zvyšování výkonu, auto mám na dojíždění do práce 70 km. Originální trysky už se samozřejmě nikde nedají sehnat a tak bych chtěl poprosit znalejší jaké trysky osadit na stávající vstřikovače ?
Předem děkuji za odpovědi.

Předem děkuji za odpovědi.
FB ve velikosti sériových trysek
Protože originál Bosch tryska je dneska dražší než FB, Bosch z bazose není bosch