Chyba 18009 na Skoda octavia 96kw

Před přispíváním si projděte tuto kategorii!!
Diskuze o tech. problémech fóra, problémech s uživateli, oznámení atd.. Není o autech.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Koluch9
Nováček
Odpovědi: 0

Chyba 18009 na Skoda octavia 96kw

Příspěvek od Koluch9 »

Dobrý den chci se zeptat co by mohla být možná příčina této chyby: 18009-Relé pro napájení +30: nevěrohodný signál.
Důsledek je že nechce auto někdy nastartovat. Poprvé mi to udělalo cca rok a půl zpět, tak jsem vyměnil relé 109, ale teď se to objevuje minimálně jednou měsíčně. Aje to pořád stejná chyba, tak jsem vzal relé s funkčního auta a byl chvíli klid, ale včera jsem opět nenastartoval :x :x :x :x :x musel jsem si pomoct sprejem do sání. Jedná se o octavia 1 1,9 TDI 96 Kw, R.v 2003
Naposledy upravil(a) Koluch9 dne 20 kvě 2025, 12:38, celkem upraveno 1 x.
šulda
Moderátor

Re: Chyba 18009 na Skoda octavia 96kw

Příspěvek od šulda »

Toto fórum je od inovace od admina dobře rozděleno do patřičných sekcí. Opravdu je problém srolovat a dát svůj příspěvek na správné místo? Ano je, flák to bez rozmyslu do první sekce s názvem Pravidla, oznámení a časté dotazy/problémy v sekci DP forum. Když to přesunu a nově registrovanému tazateli pošlu SZ (jak sem to vždy dělal, už mě to fakt nebaví), tak mi ta SZ bude viset v nedoručených klidně x let! Toto je pro všechny - chcete využívat toto fórum? Tak si prosím nastavte jak ho chcete využívat. V autě taky využíváte jeho vlastnosti, pokud tedy nemáte šlapací motokáru. Nepřesouvám, nechám to tu pár dní viset. Btw opravdu nejsem v jiném stavu a mám výbornou náladu, dnes jsme opět postoupily do finále MČRN (mistrovství české republiky neregistrovaných) v kuželkách. Takže nálada je výborná 😉
Člověk se pořád učí.
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Klííííd. Ani řádně nenapsal auto,jen se domnívám. Aby to nebyl AI.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Však já su v klidu :D Jen sem chtěl poukázat na ty SZ protože to tu bohužel nedávají i ne AI (wallbash)
Člověk se pořád učí.
Odpovědět

Zpět na „Pravidla, oznámení a časté dotazy/problémy“