Kluci další problém s tímto zázrakem...ráno to nenastartoval,baterka úplně mrtvá že to nešlo ani dálkou odemknout, říkám si normálka,sesypala se, tak nová Yuasa 100ah, auto normálně fungovalo,dobíjí kolem 14,1V
Druhý den to samé,baterka úplně mrtvá,aha,takže něco se tam děje,ampérmetr mezi mínusák a mínusový pól - klidový odběr 12A !!!
Obpojil jsem altík,nic,starter,nic,napájení pojistkovnice v motoru,nic,jeden silný kabel vede do další pojistkovnice která je vpravo jak má spolujezdec nohy,když z ní ten silný kabel odpojím,odběr nula,když vyndám jednu z pojistek 25A tak odběr spadne na asi 4A, na ostatní 30A,20A pojistky to nereaguje, 10A a 5A jsem tahat nezkoušel,musím prvně najít co která napájí, takže něco v interiéru je šptně, co by mohlo mít tak velký odběr ??? Všechno se zdá funguje normálně,nic nehučí,nepíská,netopí,nesmrdí,spečené dráty nebo tak nikde nic
Nějaké zkušenosti ? Ameriky vůůůbec neznám...
díky
Vybíjení baterie Ford Expedition 5.4 2007
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Vybíjení baterie Ford Expedition 5.4 2007
Tak za pomoci amerických diskuzních fór jsem se dopátral že ta pojistka 25A na pozici č. 19 je pro motor zadního stěrače a ten když nedojede do koncové polohy ( je zarezlý ) tak se to takto projevuje, jsem mimo tak si to nemůžu ověřit ale to by tak mohlo být to auto je celkově vykopávka 

Vidíš. Na normální autě když se toto stane, tak pojistka zhoří. A je klid. Jen nejde sterac5. Ford musí mít něco extra dycky
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
No já to ještě nevím jestli je to tím ale dává to smysl,když jsem tu pojistku vyndal tak ten odběr spadne o hodně a ještě to zkusím zamknout počkat chvíli jak to usne odpojit baterku a změřit znovu klidový odběr a uvidíme
Dělal to ten motor zadního stěrače, nedá se s ním hnout, nechal jsem ho zapnutý a pomohl mu silou rukou, tak nějak dojel zpátky a odběr proudu spadnul, tak jsem motor odpojil a musí se sehnat jiný
Auto pak dva dny stálo a chytlo na otočení tak snad cajk
Auto pak dva dny stálo a chytlo na otočení tak snad cajk