Utahovací moment víčka olejového filtru 25 nM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Utahovací moment víčka olejového filtru 25 nM
Jo přesně...příště už budu zkušenější. Ale já to prostě jen dotáhl nadoraz, nic sem vyloženě násilím nerval, tak snad nebude ani problém při povolování...nic auto je vybavené a za rok se uvidí
Ale mě to vlastně zajímalo jakoby celkově....ale koukal jsem, že některé motorizace mají plastový celý ten housing a to asi bych si fakt bez toho momenťáku netroufl

Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
ked budeš u aut 20rokov tak momenták nezoberieš do ruky pokial nebudeš skladat motor vačku/ojnice atd
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Jasný, chápu, chce to praxi a zdravý rozum. Ale u těch motorů je to dáno výrobcem a technickými parametry. A když stavíš motor, kde vlastně ty momenty čerpáš?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Aktivista
tady je to moudro ucítíš doraz a nic neutahuj, utahuje se zátka dekl ne, pak v klidu povolíš, pochopíš, ty dekle jsou někdy v kurva nepřístupných místech