Utahovací moment víčka olejového filtru 25 nM

Moderátoři: šulda, Moderátoři

OťasTDi
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Utahovací moment víčka olejového filtru 25 nM

Příspěvek od OťasTDi »

Jo přesně...příště už budu zkušenější. Ale já to prostě jen dotáhl nadoraz, nic sem vyloženě násilím nerval, tak snad nebude ani problém při povolování...nic auto je vybavené a za rok se uvidí :D Ale mě to vlastně zajímalo jakoby celkově....ale koukal jsem, že některé motorizace mají plastový celý ten housing a to asi bych si fakt bez toho momenťáku netroufl
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

ked budeš u aut 20rokov tak momenták nezoberieš do ruky pokial nebudeš skladat motor vačku/ojnice atd
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

Jasný, chápu, chce to praxi a zdravý rozum. Ale u těch motorů je to dáno výrobcem a technickými parametry. A když stavíš motor, kde vlastně ty momenty čerpáš?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

OťasTDi píše: 13 črc 2025, 20:38 Jo přesně...příště už budu zkušenější. Ale já to prostě jen dotáhl nadoraz,
tady je to moudro ucítíš doraz a nic neutahuj, utahuje se zátka dekl ne, pak v klidu povolíš, pochopíš, ty dekle jsou někdy v kurva nepřístupných místech (wallbash) (LOL) a najdeš další vychytávky někde už olej ani nevypustíš, měrku motor nemá jen šachtu na odsávačku , doba de kupředu a postaru se žít nedá ;)
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“