octavia 2 , 103kw CFHC - Točí jako bez tlaků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia 2 , 103kw CFHC - Točí jako bez tlaků
Ahoj auto jelo a najednou zdechlo, motor toci ale jak bez komprese, muze to byt potkan nebo protocene vacky? , rozvody sedi na znacky, tlak paliva je a jde tam. Jedina zavada ve vcds je zavada EGR.
Re: octavia 2 , 103kw CFHC - Točí jako bez tlaků
Jednou se mě stalo na mým superbu cbbb že sem vyjížděl z parkoviště a chcipl i když to byl automat..říkám divný tak startuju a motor točil jak bez tlaků. Šel sem mrknou na řemeny ty tam byly tak jdu startovat a za chvíli to chytlo..v paměti závad jen egr ale měl sem ten malej vepředu mezi sáním a klapkou..po výměně už se mě to nestalo a auto jezdí dalších 50000km
Nemůže být seklá chcípací klapka na sání?
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Jo přesně když se sekne klapka tak to motá jak bez tlaků bo tam nejde vzduch
klapka je v cajku na tu jsem hned koukal i to startoval s odpojenou hadici abych na ni videl, egr jsem taky odpojil u hlavy kdyby zustal otevreny tak by mi funel do sani ale taky nic
No ten samý motor a podobná závada ale mě to píše chybu komunikace řídící jednotky motoru. Zítra má přijít nová tak snad to vyřeším. Mám tady o pár vláken níž log. Touran 2.0 TDI 103 kW nestartuje.
Ale třeba za 2 dny auto šlo na brnk nevím jestli když vychladla řídící jednotka tak to šlo kvůli studenému spoji?
Ale třeba za 2 dny auto šlo na brnk nevím jestli když vychladla řídící jednotka tak to šlo kvůli studenému spoji?
Ahoj u mě nastala změna dnes jsem vyměnil řídící jednotku motoru která hlásila chybu. po pár KM a zahřátí motoru auto chcíplo a napasalo to nízký tlak paliva na railu. Regulátor je ok i se zkoušel jiný. Po levé straně u motoru je ještě jedno čerpadlo zítra zkusím prohodit to a dám vědět.
Po levé straně ?? Tam je jen baterka,ebox atd ne??
Myšleno z pohledu na motor. U palivového filtru.
Jo, takovej ten válec, ty občas odcházejí, to jo
jeste jeden poznatek , vyfuk nasava dovnitr takze je to asi jasny co
No, to asi nebude dobrý... 

Tak to asi moc na přípravky sedět nemůže
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
prave ze sedi takze to zatim tipuju na protocene vacky jinak nevim
Že by se tak samy od sebe protočily? To se mi moc nezdá.Zatim jsem.o tom ani neslyšel. Po tom že skočil řemen jo, ale samo o sobě ne. Ale netvrdím že to není možné. Hergot kdyby ten modul nestál takovou raketu.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km