tak správně bys měl mít v brzdách brzdovou kapalinu ne blátoPája 19 píše: Tak správně bys měl při zamačkávání pístků přebytečnou kapalinu odpouštět odvudušňovákem u všech aut. Né si pumpovat bláto ze třmenů zpátky do nádobky a následně do celýho okruhu.
Stále měkký brzdový pedál (vyřešeno)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
Re: Stále měkký brzdový pedál (vyřešeno)
Nevím no, já po každém zatlačení pístků a namontování nových kotoučů a desek vždycky povolím odvzdušnovák a necham vytéct trochu kapaliny. A snad vždycky jdou v hadičce videt bublinky, takže to chce opravdu vždycky doovzdušnit a případně dopnit kapalinu. 
Navíc si ji tak vlastně rovnou i vyměníš pokud ji necháš protéct dostatek

Navíc si ji tak vlastně rovnou i vyměníš pokud ji necháš protéct dostatek

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
						leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
dostatek je přesně každé dva roky máš odpusti pul litro z každého kola, když to tak děláš jak píšeš tak se můžeš dopracovat ke měkému nebo propadajícímu na podlahu, vychytat se asi nic nedá, přijde den blbec a si v p.....
Miloši, můžeš vysvětlit, jak by mohlo dojít k propadání pedálu, když se přes odvzdušňovák mění kapalina? Samozřejmě nemám na mysli ten scénář, že člověk nechá vytéct kapalinu z nádobky.

- 
				slovacek.milos
- Aktivista
Majklovec píše: ↑18 srp 2025, 17:02 Miloši, můžeš vysvětlit,
to ti nevysvětlím, můžeš stokrát měnit v pohodě, přijde den blbec a rozum končí, co jsem všechno zažil už se mi ani nechce vzpomínat, logiku to nemělo a to mám všechno tlakovačku přes víčko, přes odzdušnovák, škrtidla na hadic e, vcds, přes spojku do brzd, dnes mazda 3 a vše OK
Takže vlastně se to může stát možná ne proto, že se odpustí půl litru kapaliny od každého kola, ale proto, že je prostě den blbec a HBV by šel do věčných lovišť i když by se jen třeba měnilo čelní sklo.  

- 
				slovacek.milos
- Aktivista
uvidíš sám, nepřiju to nikomu, bude se ti léta dařit a přijde den blbec že z toho budeš blbec 
OII 2.0 1O3 kW 4x4skojka OK, vyměnil jsem kapalinu ve spojce, vše ok, vydělám motor, kapalina nevytekla hadička ucpaná, nasadím motor s převodovkou, pedál na podlaze spojka ani za kokot, mohls tam vyčlapat a prolít brněnskou přehradu a hledej v tom logiku

OII 2.0 1O3 kW 4x4skojka OK, vyměnil jsem kapalinu ve spojce, vše ok, vydělám motor, kapalina nevytekla hadička ucpaná, nasadím motor s převodovkou, pedál na podlaze spojka ani za kokot, mohls tam vyčlapat a prolít brněnskou přehradu a hledej v tom logiku