Prosím pamatujete si někdo jak se montuje Construct na tyto vozy s automatem ? Přijde mi že se vrtá do kastle přes tunel ?
Nechci aby mi uloženku sebrala první fetka...
Construct Superb 1 / Passat 5,5 automat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Construct Superb 1 / Passat 5,5 automat
Naposledy upravil(a) Vici dne 24 čer 2025, 11:02, celkem upraveno 1 x.
- martinsidlo
- Aktivista
Re: Construct Superb 1 / Passat 5,5 automat
Asi stejne jako na manual,vse z vrchu.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
tak zespod a z boku. kdyžtak mám origo návod, pokud by se někomu hodil
-
- Aktivista
prosimtě kdo by ti to kradl v tem už ani cigáni nejezdijů, https://youtu.be/ZU341I8Vdx4
byl jsem na dovči a poslouchal pořád bratránka s golfem jak to auto všechno umí, co to dělá, a jak výhodná investice je do zederu,
auto se zederem totiž nikdo neukradl, sli do velnez tak jsem podržel moje odemikací tlačítko, auto se jim nezamklo, a když se vracelí tak jsem jim otevřel všechny dveře, když sem viděl jejich spadlé brady a vyděšený obličej, to jsem se fakt po chuti zasmál, řvali po sobě jak paka
a prohrabávali celé auto co jim všechno ukradli,
přehrál jsem jim video jak se otevře dvěma drátkama zeder i s návodem na výrobu drátků a měl klid po zbytek dovolené
byl jsem na dovči a poslouchal pořád bratránka s golfem jak to auto všechno umí, co to dělá, a jak výhodná investice je do zederu,

přehrál jsem jim video jak se otevře dvěma drátkama zeder i s návodem na výrobu drátků a měl klid po zbytek dovolené

to video s překonáním zederu drátkama je fake, bych řekl...
jo obyč neukrade, ale Superba Edition 100 nebo hlavně zánovního Pašíka W8 sedan na každém rohu nenajdeš
bratránek musel mít radost
jo obyč neukrade, ale Superba Edition 100 nebo hlavně zánovního Pašíka W8 sedan na každém rohu nenajdeš
bratránek musel mít radost

-
- Aktivista
nevím na co by to kdo kradl a co by z toho měl, kusovku na vrakec si najde lacinou obět, na zákázku se kradou lepší káry, a novější koncern je čipovaný jak vypneš rušičku dá se dohledat kde je, hlídané rádiem se rušit nedají, já osobně bych si dal nějaký čip že auto víš kde je mobilem souse to měl nějak eva emo , když se vožral a zapoměl kde nechal auto našel, jinak když si tvoje auto zloděj vyhlídne a má na tom vývar můžeš tam mít čerta dábla a prostě zmizne, žádná obrana není, zámek ti ořeže aku flexou za chvilku, planžeta vag servisní start a čau, fetka rozbije sklo a krade jiný věci,
-
- Aktivista
Nevim jak automat, ale manuál ti klidně můžu nafotit 

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw