kupa auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
kupa auta
zdravicko pani mam zaujem zaobstarat si trojkoveho golfa do 1000€ ale iba benzin (diesle nejak nemusim a aj tak chodim vacsinou kratke trasy po meste a sem tam mimo mesto a spotrebu nejak neriesim) a chcel by som vediet s ktorym benzinovim motorom by ste ho odporucali a naco si davat pri kupe pozor. dik
-
- Aktivista
-
- Aktivista
spravuji jedno auto co se prodává, fábka,
včera přijela baba tak 5O let měla na spěch jako by ji honil interpol,
říkám ji pani moment jen nasadím žárovku, baba vlezla do dílny a hlásí jak je to auto staré, říkám ji hned se vám mrknu do techničáku a řeknu přesně jen co nasadím žárovku,
baba vyběhla před dílnu a hláší když nevíte jak je auto staré tak takové auto nechcí a odjela
klasický příklad krávy která potřebuje áčka tam ji zmáknou a nadělí ji vránu kde dobře vykrvácí
včera přijela baba tak 5O let měla na spěch jako by ji honil interpol,
říkám ji pani moment jen nasadím žárovku, baba vlezla do dílny a hlásí jak je to auto staré, říkám ji hned se vám mrknu do techničáku a řeknu přesně jen co nasadím žárovku,
baba vyběhla před dílnu a hláší když nevíte jak je auto staré tak takové auto nechcí a odjela
klasický příklad krávy která potřebuje áčka tam ji zmáknou a nadělí ji vránu kde dobře vykrvácí

slovacek.milos píše: měla na spěch jako by ji honil interpol

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
-
- Přispěvovatel
Re: kupa auta
nazdar ludia tak nakoniec som predsa kupil golfa ale mk4 a s motorom 1.9SDI 

-
- Aktivista
pokud budeš dodržovat servisní a údržbový plán to auto ti pojede do nekonečna, bývalou fábii mám na servis už se blíží 300.000 km sdi , já jsem ted spokojený G5 benál 75 kW a voyager cri
-
- Přispěvovatel
Kopec ludi nadava na tento motor ze to je leniva mrdka ale zase mne to az take lenive nepride, sice ma to len 50kw ale 130 km/h po dialnici da v pohode aj predbiehat sa stym da , jasne ze to neni jazda ako s TDI ale na pohodove jazdenie to staci
Hlavně naleješ konvu nafty a jezdíš celý měsíc. Jezdí ke mně malíři, ti to mají jako služebák, auto neskutečná mrdka, dotlučené, škaredé, najeto snad přes 500, ale motor, ten šlape jako hodinky
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tak to je no, ty rotačkový motory vesměs ty auta přežijí, motory šlapou ale kastle zhnije pod zadkem 

Sic mám inú káru (JTD), cez 320000 km a motor ide ako nový (ešte lepšie, nulová spotreba oleja medzi výmenami) - akurát na hrdzu som nevyzrel, minulé auto mi zožrala pod zadkom tiež. To je môj nepriateľ číslo jedna 

1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
Podívej se na starý benzínový japonce....ty motory jedou jak málokterý nový auto ale umře to na korozi,uhnilé nápravnice atd...ta sůl u nás je peklo no