Alhambra BRT 2.0 , houpe v tahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Alhambra BRT 2.0 , houpe v tahu
Zdravím, Alhambra houpe v tahu kolem 2tis/ot, i když stojím kolem těch ot.otáčky vyletí o cirka 500+ samovolně.
Už došly nápady..zná tady někdo tyto motory a poradil by?
Paliv.soustava 3x revize
Tandem xkrát jiný na zkus
N75 jiné
Hadičky komplet silikon
Tlak nas.vzduchu zkoušeno
Turbo 3x zkoušeno
Čidlo spojky dle vag a tempomatu jde
Teplotní čidla dle vag ok
Vypnut egr,zkoušen soft s tim že víc krouťák víc houpe,zkoušena jednotka jiná s originál softem
Měněn simering se snímačem atd atd...
Dělá to dlouhodobě neměně,což je nejdivnější,chyby jako takové nikdy nehodila,dle grafů dle lidí tady nikdo nic. (Ale)
Houpe sinusoidně krásně plynule, když se mu dá pila hned je to buď necititelné nebo není.
Budik na podtl.větvi při houpání padá do nuly což nechápu.. děkuji pěkně za nějaký další směr nebo cokoliv
Už došly nápady..zná tady někdo tyto motory a poradil by?
Paliv.soustava 3x revize
Tandem xkrát jiný na zkus
N75 jiné
Hadičky komplet silikon
Tlak nas.vzduchu zkoušeno
Turbo 3x zkoušeno
Čidlo spojky dle vag a tempomatu jde
Teplotní čidla dle vag ok
Vypnut egr,zkoušen soft s tim že víc krouťák víc houpe,zkoušena jednotka jiná s originál softem
Měněn simering se snímačem atd atd...
Dělá to dlouhodobě neměně,což je nejdivnější,chyby jako takové nikdy nehodila,dle grafů dle lidí tady nikdo nic. (Ale)
Houpe sinusoidně krásně plynule, když se mu dá pila hned je to buď necititelné nebo není.
Budik na podtl.větvi při houpání padá do nuly což nechápu.. děkuji pěkně za nějaký další směr nebo cokoliv
Alhambra 81kw =>104.7kw Motorpower (už není)
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
Re: Alhambra BRT 2.0 , houpe v tahu
zkoušena jednotka jiná s originál softem
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
to jsi tam přehodil řídící jednotku motoru ? jen tak a ono to jelo?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
to jsi tam přehodil řídící jednotku motoru ? jen tak a ono to jelo?

To by bylo hodně jednoduchý ne?
Nicméně vyřešit imo,pár věcí dát do základu (skamarádit) a je to.
Proč ta otázka?

Nicméně vyřešit imo,pár věcí dát do základu (skamarádit) a je to.
Proč ta otázka?
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
c o říká váha když to houpe? zkusils odpojit? odpojoval si postupně všechno možné a došlo k nějaké změně? máš tam klapku nedělá se náhodou základní nastavení? klapka zamrdaná, krokový motorek vychozený, když ji odpojíš tak co?
Nějak tak to probíhalo na začátku kdy houpal sem tam i volnoběh tim jsem došel k egru,ale vyřešil jen volnoběh.
Klapka má nastavení ano,xkrát proběhlo. Podle mně je jen chcípací,nicméně funguje a odpojení nic neudělá.
Váhy jsem zkoušel, i jiné,s tim lehkym spožděním na onlajnu nic vidět není a to ani v logu . S tim že já nevidim nic a "povolaní taky ne"
Jediné kde něco vidím,ale to je jen mechanicky na budíku je,že při houpání podtlak lítá až do nuly,jakoby zmizel,ale vše těsní okruh i posilovač to drží a turbo bylo jak originál,tak jiné a teď repas a stejný vše. Podtlak zásobník navíc mi taky nepřijde že by něco řešil. Nevim zda souhra.ale plus volnoběh spotřeba 1.4 a konbi léto převážně 40km plus rod.tempo pod 8.5 spíš více,ho nedostanu.
Nedělal jsem kromě nastavení a přetěsnění pouze vstřiky,ale .....
Klapka má nastavení ano,xkrát proběhlo. Podle mně je jen chcípací,nicméně funguje a odpojení nic neudělá.
Váhy jsem zkoušel, i jiné,s tim lehkym spožděním na onlajnu nic vidět není a to ani v logu . S tim že já nevidim nic a "povolaní taky ne"
Jediné kde něco vidím,ale to je jen mechanicky na budíku je,že při houpání podtlak lítá až do nuly,jakoby zmizel,ale vše těsní okruh i posilovač to drží a turbo bylo jak originál,tak jiné a teď repas a stejný vše. Podtlak zásobník navíc mi taky nepřijde že by něco řešil. Nevim zda souhra.ale plus volnoběh spotřeba 1.4 a konbi léto převážně 40km plus rod.tempo pod 8.5 spíš více,ho nedostanu.
Nedělal jsem kromě nastavení a přetěsnění pouze vstřiky,ale .....
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
A s odpojenou váhou traktor ... jestli se to vubec z toho netahu dá poznat,tak tipuju že nehoupe ale
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
já měl kdysi auto a hádala se váha s klapkou, stačilo jen vyčistit a bylo po problému, podle mě máš v háji klapku, co se stane když ji odpojíš??? za chodu otevře se naplno????
Nechci teď lhát,ale myslim že je naplno otevřená.
Špinavá neni určitě a procentuelně chodila. Když mi x lidí řeklo že tou to nebude,přiznám se že sem ji dál neřešil. Jen jsem ji zkoušel vypnout plně otevřenou a jezdit tušim,plus vag nastavení a test.
Jako tohle je ale zajímavé....co mám teda konkrétně zkusit?? Popř.je na Vás i kontakt,děkuji předem
Špinavá neni určitě a procentuelně chodila. Když mi x lidí řeklo že tou to nebude,přiznám se že sem ji dál neřešil. Jen jsem ji zkoušel vypnout plně otevřenou a jezdit tušim,plus vag nastavení a test.
Jako tohle je ale zajímavé....co mám teda konkrétně zkusit?? Popř.je na Vás i kontakt,děkuji předem
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
odpoj klapku a skontroluj zda je naplno otevřená a jezdi dál co bude???
A odpojit při vypnutém?
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
zkus a uvidíš hlavně skontroluj že je otevřená
Keď padne podtlak na nulu, motor v tej chvíli stratí záťah a keď podtlak opäť nabehne, tak motor zaberie? Ak áno, hľadal by som chybu v unikajúcom podtlaku. Turbo v tej chvíli nevie tlačiť, reguláciu nemá čo potiahnuť. Možno je príčinou samotná netesná/poškodená mebmrána na regulácii a v určitej polohe odfúkne podtlak.
Sice jo,ale 3x turbo z toho 1 funkční jezdí dál jinde a 1 repas osvědčenej. Podtlaky ať měřim kde chci tak drží víceméně dlouhodobě n75 x krát danej a nastavenej a taky s novejma káblema a štekrem atdtatd beze změny..
Tohle tím že vše je se vším podle mně může dělat cokoliv tim jak najebe chod tak to bude (houpání) sledovatelný na všem. Ale jsem jen člověk možné je vše a nic nevyvracim,proto se ptám jelikož moje nápady a um(neum) došel
Tohle tím že vše je se vším podle mně může dělat cokoliv tim jak najebe chod tak to bude (houpání) sledovatelný na všem. Ale jsem jen člověk možné je vše a nic nevyvracim,proto se ptám jelikož moje nápady a um(neum) došel
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
To je ale otázka čtvrt sekundy to padnutí, a hned se vrátí. Na brzdu v ty chvilce nemam šanci šlápnout nehledě na to že to má svoji zásobu tak to nevyšlapu hned. Mezitim to desetkrát houpne a pak řadim, kdy má pád taky očekávanej odběrem baňky,ale ne do nuly...
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???