Špatné teplé starty 1.9 PD 74kw axr

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Špatné teplé starty 1.9 PD 74kw axr

Příspěvek od slovacek.milos »

můžeš kontrolovat co chceš, vyměnovat přeměnovat, víš ale jedno, studený start na drb, tak když je tam studený OK tak proč není teplý OK, protože je potřeba zvednout startovací dávku! u 02 je to jednoduhé login kanál jedna, je tam 0, dáš tam tuším 300 testovat uložit a startuješ na drb teplý, u O1 jsem to zkoušel ale majitel mě rozhodil takovou obšírnou vědou o PD, (wallbash) :o , že jsem toho po chvíli nechal můj mozek se sekl, u O1 jsou ty hodnoty jiné, stejné jak u TDi třeba agr, a tuším v kanále 5, u o II je to tady téma, píše huml dej tam 300 zachrastíš jen klíčema a už teplý vrčí, mám X x vyzkoušeno a funguje, 01 pd jsem u mě viděl jen jednou a s touto závadou, pd ke mně nejezdí, ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jako co by mělo hlásit....haló,tady teplotní čidlo, jsem asi vadné... (noteeth) , jde o porovnání reálné teploty a té co ukazujě čidlo ( posílá info do ECU )
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vcds blok měřěných hodnot, a skontrolovat ráno všechny teploty za oknem doma 20, teplota paliva 20, teplota nasávaného vzduchu 20, teplota motoru 20, tlak vzduchu 999, vše cca +- ????? jak to máš????, pak teplý motor zase fšechno skotriolovat, ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“