Výkon a spotřeba 1.9tdi Atd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Výkon a spotřeba 1.9tdi Atd
Tak po třech týdnech a čtyřech nádržích, šla spotřeba oproti PC o tři deci nahoru a na volnoběh se snížila na 0.4l/h, auto dřív hráblo i dvojku když bylo mokro, teď ani na jedničku ne ,v DP nemají čas. Jestli by se zde našel někdo ochotný to zkontroloval v okolí Litoměřic, klidně někam dojedu. Je možné že by to bylo o zub? Dík Martin
Nechtělo by to nejprve řešit s tím kdo to dělal ? Prostě jim popsat co se ti nezdá - předtím to mělo výkon úplně jiný atd atd jako ono tam zase není tolik co pokurvit, spodek na hřebínek, vačku na kolík našponovat, utáhnout vačku,protočit,kontrola a zdarec, skládám na hotovo
Už jsem tam byl třikrát něco reklamavat, posunutý volant o třicet stupňů, vylítla hadice od turba, špatně nasazený kryt rozvodového řemenu(dole u kliky) aupadlý šroub z drzakz5 motoru. Prostě v ně už nemám důvěru. Škoda že DP nemají čas, proto někoho sháním kdo se na to podívá.
A jo takto,no, to je blbý, jestli je tam víc takovýchto věcí tak to asi velcí odborníci nebudou... 
Tak koupil jsem diagnostiku Launch, už jsem na to neměl nervy se někoho pořád doprošovat, kde mám hledat synchronizace vačky?
Jsou tam 4°, nevíte někdo kolik je nejlíp pro motor ATD?
0 je špatný, musí to být do minusu
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Audi Q5 2021 140kw-manuál
Audi Q5 2021 140kw-manuál
Teď je to 0°-0.5°,byly špatně nastavený rozvody.
-
slovacek.milos
- Aktivista
A pocituješ obrovskou změnu???
Miloši já s tím jel 7km přes město ze servisu. Servisák mi říkal že to bylo o celou díru vedle. Prostě když s tím autem denně jezdíš 100km tak i nepatrný rozdíl poznáš.
-
slovacek.milos
- Aktivista
mě jen zajímá jaký rozdíl poznáš, o díru vedle to máš když to protneš dva zuby, pro synchro by to nemělo ani nastartovat, mám na pedečka trochu jiný názor kolikrát se umí adaptovat na takové hodnoty že když to všechno uděláš na 100% dostaneš se do prd..e
Třeba když je takhle slizko tak to hrábne i na dvojku, před doseřízením rozvodů ani na jedničku. Jezdím s tím denně po dálnici a rozdíl před a po výměně rozvodů tam prostě byl.