Výkon a spotřeba 1.9tdi Atd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Výkon a spotřeba 1.9tdi Atd
Jinak mě pán řekl že kdyby si motorem jednou protočily tak by jim to nesedělo na přípravky a hlavně to bylo očmáraný jak dětský omalovánky. Příště si je udělám sám.
-
slovacek.milos
- Aktivista
já to čmárám vždy, pokud se dostaneš do průseru máš přehled,
příklad 2,0 HDi partner, tonda rozdělal, všechno na přípravky a OK, za tři měsíce kravál u rozvodů a rozpadla se dvouhmota na řemenici, tu jsme vyměnili 4 x M6 a už jsme nenastartovali, v delphi jsem prošli všechno a všechno OK, pak pamětový osciloskop a řemen o zub, synchronizace
příklad 2,0 HDi partner, tonda rozdělal, všechno na přípravky a OK, za tři měsíce kravál u rozvodů a rozpadla se dvouhmota na řemenici, tu jsme vyměnili 4 x M6 a už jsme nenastartovali, v delphi jsem prošli všechno a všechno OK, pak pamětový osciloskop a řemen o zub, synchronizace
Já už zas dospěl závěru že já sám se sebou nevyjebu, už nevěřím nikomu je blbá doba, kdy slovo chlapa už neplatí. Tak proto si to za dva roky udělám sám.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Jako jo ale vždy si motor před demontáží vynuluj na přípravky a očmárej, máš to i v postupu před demontáží, někdy přijdeš na věci nepochopitelné a pokud se v tom chceš hrabat sám to už je staré pravidlo nikdy nikomu nic nevěř, je tomu asi 10 minut co jsem se o tom zas přesvědčil 
Hele nic ve zlým - ale proč sis to teda neudělal rovnou sám ?
Vy si dáte auto do "servisu" a pak tady dva týdny mudrujete jak to stojí za hovno
Vy si dáte auto do "servisu" a pak tady dva týdny mudrujete jak to stojí za hovno
Mám dvě naftový Fabie, jednu jsem nechal dělat v únoru a druhou teď ve stejném servisu, tu první dělal někdo jiný a udělal jí dobře. Tu druhou prostě domrdali a k ničemu se neměli. Prostě další zkušenost.
Nikdy jsem rozvody nedělal a že si na autech dělám skoro vše sám. Všechno špatné je k něčemu dobré, aspoň mě to donutí si koupit přípravky a příště si to udělám sám. Za ten milion kilometrů co nám najeto mě nezklamali jenom v autorizovaném servise až na tu cenu , jinak se občas po servisu byl nějaký menší problém. Jinak ale věřím že pár poctivých automechaniků stále ještě existuje.
Nikdy jsem rozvody nedělal a že si na autech dělám skoro vše sám. Všechno špatné je k něčemu dobré, aspoň mě to donutí si koupit přípravky a příště si to udělám sám. Za ten milion kilometrů co nám najeto mě nezklamali jenom v autorizovaném servise až na tu cenu , jinak se občas po servisu byl nějaký menší problém. Jinak ale věřím že pár poctivých automechaniků stále ještě existuje.
Naposledy upravil(a) šulda dne 10 lis 2025, 09:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
Nee, chápu, je to blbý, člověk to svěří v dobré víře "odborníkům" a takto to dopadá,posloucháme to u nás pořád...
Hlavně že vědí kolik máš platit, to vědí hned a přesně
Mimo téma - pán,důchodce z vedlejší vesnice chtěl zimní kola na Karoqa plechy a pneu 215/60 R16, v autorizáku kde to koupil po něm chtěli kolem 20tis.,normálka, potom se ptal ještě ve dvou pneuservisech jedni mu řekli 24tis a druzí 26-31tis prý podle toho jaké si vybere pneu,
, udělali jsme mu to za 15 400,-nový plechy s novýma Barumkama i s výdělkem,tak nevím
,mě to asi nejde z huby narazit si 100% a tvářit se jakože je to normální
Hlavně že vědí kolik máš platit, to vědí hned a přesně
Mimo téma - pán,důchodce z vedlejší vesnice chtěl zimní kola na Karoqa plechy a pneu 215/60 R16, v autorizáku kde to koupil po něm chtěli kolem 20tis.,normálka, potom se ptal ještě ve dvou pneuservisech jedni mu řekli 24tis a druzí 26-31tis prý podle toho jaké si vybere pneu,
, udělali jsme mu to za 15 400,-nový plechy s novýma Barumkama i s výdělkem,tak nevím