Nemůže to dělat startér? Po vzoru OII? Já když měl BXE, to byla rana jak když ti křápne kladivem do kovadliny.
No teď dělám OIII CRMB spojku. Křápání jak dvojhmota, tak se sundala převodovka, ale na pedálu nic cítit nebylo, dvouhmota nevypadá volná, když porovnám s novou tak nastejno, ale lamela už dost jetá, tak se to dalo komplet znovu, su zvědavý jak to ráno nastartuju. Su z toho takový rozpačitý.
Potkan SUP III CRLB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Potkan SUP III CRLB
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Na mne kdysi vykouklo viz obrázek. Tehdá to skočilo tak o 4-5 zubů. Normálně to dojelo jen svítila kontrolka motoru a chyba synchronizace. Když se to dalo na přípravky tak to nejelo. Zpátky o 5 zubů a jelo. Tehdá ani vahadla nebyly polámané jen se dal modul a jezdí to dál. Jestli to mělo tehdá 60 tis?
Dodneška nevím o co se ten řemen řízl
Dodneška nevím o co se ten řemen řízl
- Přílohy
-
- IMG_20251113_164828.jpg (7.11 MiB) Zobrazeno 317 x
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Je to hrozný no, já pochopím kdy by to mělo půl mega a někdo se na to vykašlal ale tohle...
Pochopíš hmmmm ……. Už před léty jsem měl story se scenikem dti bezproblemový jednoduchý rozvody .
Rozvody jsem dělal sam auto jezdilo jednou takhle v lete u výměny oleje zjistím že má 1100 do rozvodů no říkám musíme po neděli udělat on no po neděli asi ne jedu zitra do chorvatska no jel dokonce se vratil ale najel asi ( už nepamatuju ale opravdu malo) o 400km vic a bum a to už je vic než 20 let.
Rozvody jsem dělal sam auto jezdilo jednou takhle v lete u výměny oleje zjistím že má 1100 do rozvodů no říkám musíme po neděli udělat on no po neděli asi ne jedu zitra do chorvatska no jel dokonce se vratil ale najel asi ( už nepamatuju ale opravdu malo) o 400km vic a bum a to už je vic než 20 let.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
slovacek.milos
- Aktivista
já měl ted logana 3 vetily a rozvody vydržely 18 let a asi 120 t
Prostě z toho plyne že je lepší to udělat dřív
Nedávno jsem dělal stejnýho SUPa jen 140kw najeto rovných 210 a rozvody vypadaly pěkně,žádné poškození řemene,nic
To bouchnutí při startu tam prý už bylo před touto opravou se rozvzpomněl a vypadá to opravdu na setrvák,nevím jestli jsem to psal ale auto je v manuálu, ne DSG
Nedávno jsem dělal stejnýho SUPa jen 140kw najeto rovných 210 a rozvody vypadaly pěkně,žádné poškození řemene,nic
To bouchnutí při startu tam prý už bylo před touto opravou se rozvzpomněl a vypadá to opravdu na setrvák,nevím jestli jsem to psal ale auto je v manuálu, ne DSG