Váha vduchu 850Tdi

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pmmoto
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Váha vduchu 850Tdi

Příspěvek od pmmoto »

Ahoj Ičkaři..Mám prosbu,nemáte někdo zkušenosti s váhou vzduchu na 850Tdi.Je to ta s celou klapkou(ne plastová)Auto jede na čtvrt plynu,(půl nebo plnej nic se nezmění) auto stále zrychluje to svoje.Dá se nějak proměřit,nebo zjistit jestli je v pr..Když ji odpojím jede to pořád stejně,takže asi je out co...Na compu to nic nehlásí,takže nechci spekulovat.Stojí přes 10 000,-tak jestli má někdo zkušenosti sem s tím ...Díky.
pmmoto
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pmmoto »

To opravdu nikdo nezná ty měřící hodnoty :? Nebo s tím někdo neměl problém??? (wallbash)
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Já myslím, že tam máš 5-ti válec Audi, tak bych se nestyděl optat se na hlavním fóru.
pmmoto
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pmmoto »

noki píše:Já myslím, že tam máš 5-ti válec Audi, tak bych se nestyděl optat se na hlavním fóru.
To je pravda,ale ta vaha je jina.Audi ma tu malou plastovou,kdesto tady je to komplet s klapkou....
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Mam taky dojem, ze tam mas klapku Hitaschi a o tej som este nepocul, ze by odisla. Problem bude niekde inde.
dali
Přispěvovatel

Příspěvek od dali »

pmmoto píše:
noki píše:Já myslím, že tam máš 5-ti válec Audi, tak bych se nestyděl optat se na hlavním fóru.
To je pravda,ale ta vaha je jina.Audi ma tu malou plastovou,kdesto tady je to komplet s klapkou....
Nemá... Audi A6 C4 s motorem AEL (tak se značil tvůj D5252T u Audi - je to jiný označení pro identickej motor) nikdy plastovou váhu nemělo... dělalo se do roku 96 a v tý době mělo všechno tu klapkovou. Hitachi je taky blbost tu má V6 TDI 132kW. Tohle je Bosch.
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

tuhle váhu s klapkou už jsem několikrát viděl zašprajcovanou.Když ji vyndáš tak ta klapka musí chodit lehce be zádrhelů
Odpovědět

Zpět na „Evropské vozy - ostatní“