Při silnějším sešlápnutí plynu v rozmezí otáček 1700 až 2100 se motor na pár okamžiků rozvibruje (dalo by se to přirovnat k pocitu z podtočenýho motoru) ale pak to ustane a v poho. když ten plyn sešlápnu nad 2100 otáček tak to vystartuje bez jakékoliv vibrace.... Můžete mi někdo poradit čím to je? díky za odpovědi
vibrace motoru v nižších otáčkách
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vibrace motoru v nižších otáčkách
Zdravím všechny, mám octavii 81 kW, nechal jsem ji přečipovat..... údajně zhruba na 97 kW (ještě neměřeno).
Při silnějším sešlápnutí plynu v rozmezí otáček 1700 až 2100 se motor na pár okamžiků rozvibruje (dalo by se to přirovnat k pocitu z podtočenýho motoru) ale pak to ustane a v poho. když ten plyn sešlápnu nad 2100 otáček tak to vystartuje bez jakékoliv vibrace.... Můžete mi někdo poradit čím to je? díky za odpovědi
octavia combi 81kW ----- ted kolem 97 kW
Je to taková těžko popsatelná závada..... u staršího auta jako kdyby jste chtěli přidat plyn u podtočenýho motoru (kde začnou klepat ventily) tak tady se tomu moc nechce a rozvibruje se to na chvilku. Zkusím ten čip stáhnout. Jinak si myslím že by se to dalo se s tím naučit ale nechci pokoušet osud a něco oddělat. díky za postřehy kdyby někoho něco napadlo tak pisněte díky moc
octavia combi 81kW ----- ted kolem 97 kW