Zase studený starty

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pepe Karita
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Pepe Karita »

Vyřešeno. vyměnil jsem ty vstřiky ale furt to samí nakonec jsem začal laborovat stím čerpadlem otočil jsem na jednu stranu hulilo víc pak na druhou celkově asi 5mm a motor stichnul od té doby ok ale eště to není ono jen nechám pořádně doseřídit předvstřik a ok. takže prostě na vag !! jo abych nezapoměl díky všem za rady :-D
octule 2.0 BKD
Mara123
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara123 »

Moc jsem nepochopil co myslíš tím pootočit čerpadlem?? A následně píšeš ještě trochu doseřídit předvstřik. Tím pootočením řemenice přece seřizuješ předvstřik ne . . nebo se tam dá točit ještě z něčim jiným? :)
Octavia 1.9 TDi 81KW r.v.2001
Pepe Karita
Přispěvovatel

jasně seřizoval jsem to na oko tím doseřídit jsem myslel na vagu
octule 2.0 BKD
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Podle toho jak to tady popisuješ, nemáš v prdeli rozvodový kolečko dole na klice?
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Přesně jak píše Huml, na to mrkni bývá to problém.
Pepe Karita
Přispěvovatel

kdyby bylo v prd... tak by se to nedalo doštelovat ne?
octule 2.0 BKD
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

A to, že ti to začlo blbě startovat se ti stalo z ničeho nic, nebo po nějaké úpravě či údržbě, nebo jsi to tak už koupil??? Mi to začlo dělat po výměně trysek a rozvoďáku. Tak nevím, jestli se při tom může rozhodit předvstřik.....???
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
travel242fx
Přispěvovatel

Příspěvek od travel242fx »

TDIPOWER píše:A to, že ti to začlo blbě startovat se ti stalo z ničeho nic, nebo po nějaké úpravě či údržbě, nebo jsi to tak už koupil??? Mi to začlo dělat po výměně trysek a rozvoďáku. Tak nevím, jestli se při tom může rozhodit předvstřik.....???
samozrejme ze moze ked vymienas rozvodak .mal som to iste hodil som to na VAG a dosteloval predvstrik .
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Pepe Karita
Přispěvovatel

TDIPOWER píše:A to, že ti to začlo blbě startovat se ti stalo z ničeho nic, nebo po nějaké úpravě či údržbě, nebo jsi to tak už koupil??? Mi to začlo dělat po výměně trysek a rozvoďáku. Tak nevím, jestli se při tom může rozhodit předvstřik.....???
pravděpodobně to byla souhra náhod začaloto když jsem hrabal na ledu v kopci a vněm pruh od parovodu takže těžkej drc přeskočil rozvodák na čerpadle k tomu vstřiky (kapali na 120) ale tak jsem se do to ho zamotal skou šeli jsme vše. nakonec to otočení čerpadla a to jsem byl i veVW a nic příští tyden jsem objednanej do bosche na seřízení toho předvstřiku tak uvydím co a jak
octule 2.0 BKD
jjjarous
Nováček

Příspěvek od jjjarous »

No.. Ja mel to stejny.. A kupodivu to bylo rozvodovy kolecko na klice.. Jednou to bylo dobry, jednou ne, podle toho jak se to dole "zakouslo".. A protoze je to nemoc tehle motoru, tak bych na to mrknul nez to preskoci uplne.. ;)
VW Golf III TDi 81 kw
Pepe Karita
Přispěvovatel

dlouho jsem tu nebyl nemněl jsem čas stěhování a tak. v čera jsem to mněl v boschi tak my seřídily ten předvstřik,ale stejně to nejede tak jak má a nehledě nato že to začalo žrát jsem na nějakejch 7L,dnes jsem mněnil váhu a ventil N75 a furt stejný.tak už fakt nevím co muže bejt příčina poklesu víkonu poraťte na co se mrknout.TURBO??
octule 2.0 BKD
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Mám to ted dost nabytý, ale pokud chceš vyřešit tvůj problem, a při tom nestrkat do auta víc než do prasátka, tak se ozvi zkraje příštího týdne.
Kec
Přispěvovatel

Příspěvek od Kec »

Já bych to viděl taky na to kolečko na klice,jak říká jjjarous. Dá se to poznat i tak, že odkryješ rozvody, necháš tam kvalt a pohybuješ autem dopředu dozadu a koukáš na ty odhalený rozvody. Je to pěkně vidět, že auto jede a rozvody stojí. koukni vrchem na přítlačák s kolo na vačce. Musí se točit ve stejnou chvíli. Je li prodleva je to kolečko. Snad pochopil. Taky jsem s tím laboroval a pokud je to kolečko a dlouho to trápíš, tak to vymačkáš tak, že je to na vyndání kliky a srovnání na soustruhu.

Dílu zdar.
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl
Pepe Karita
Přispěvovatel

Byl jsem u bosche a koukali nato ja je upozornoval právje na to kolo na klice řekli že rozvody ok.
octule 2.0 BKD
Pepe Karita
Přispěvovatel

Andre píše:Mám to ted dost nabytý, ale pokud chceš vyřešit tvůj problem, a při tom nestrkat do auta víc než do prasátka, tak se ozvi zkraje příštího týdne.
já mam víkend taky opsazenej určiťe se ozvu nějakej kontakt by byl?
octule 2.0 BKD
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“