Zase studený starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
Vyřešeno. vyměnil jsem ty vstřiky ale furt to samí nakonec jsem začal laborovat stím čerpadlem otočil jsem na jednu stranu hulilo víc pak na druhou celkově asi 5mm a motor stichnul od té doby ok ale eště to není ono jen nechám pořádně doseřídit předvstřik a ok. takže prostě na vag !! jo abych nezapoměl díky všem za rady 
octule 2.0 BKD
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
A to, že ti to začlo blbě startovat se ti stalo z ničeho nic, nebo po nějaké úpravě či údržbě, nebo jsi to tak už koupil??? Mi to začlo dělat po výměně trysek a rozvoďáku. Tak nevím, jestli se při tom může rozhodit předvstřik.....???
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
-
travel242fx
- Přispěvovatel
samozrejme ze moze ked vymienas rozvodak .mal som to iste hodil som to na VAG a dosteloval predvstrik .TDIPOWER píše:A to, že ti to začlo blbě startovat se ti stalo z ničeho nic, nebo po nějaké úpravě či údržbě, nebo jsi to tak už koupil??? Mi to začlo dělat po výměně trysek a rozvoďáku. Tak nevím, jestli se při tom může rozhodit předvstřik.....???
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
pravděpodobně to byla souhra náhod začaloto když jsem hrabal na ledu v kopci a vněm pruh od parovodu takže těžkej drc přeskočil rozvodák na čerpadle k tomu vstřiky (kapali na 120) ale tak jsem se do to ho zamotal skou šeli jsme vše. nakonec to otočení čerpadla a to jsem byl i veVW a nic příští tyden jsem objednanej do bosche na seřízení toho předvstřiku tak uvydím co a jakTDIPOWER píše:A to, že ti to začlo blbě startovat se ti stalo z ničeho nic, nebo po nějaké úpravě či údržbě, nebo jsi to tak už koupil??? Mi to začlo dělat po výměně trysek a rozvoďáku. Tak nevím, jestli se při tom může rozhodit předvstřik.....???
octule 2.0 BKD
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
dlouho jsem tu nebyl nemněl jsem čas stěhování a tak. v čera jsem to mněl v boschi tak my seřídily ten předvstřik,ale stejně to nejede tak jak má a nehledě nato že to začalo žrát jsem na nějakejch 7L,dnes jsem mněnil váhu a ventil N75 a furt stejný.tak už fakt nevím co muže bejt příčina poklesu víkonu poraťte na co se mrknout.TURBO??
octule 2.0 BKD
Já bych to viděl taky na to kolečko na klice,jak říká jjjarous. Dá se to poznat i tak, že odkryješ rozvody, necháš tam kvalt a pohybuješ autem dopředu dozadu a koukáš na ty odhalený rozvody. Je to pěkně vidět, že auto jede a rozvody stojí. koukni vrchem na přítlačák s kolo na vačce. Musí se točit ve stejnou chvíli. Je li prodleva je to kolečko. Snad pochopil. Taky jsem s tím laboroval a pokud je to kolečko a dlouho to trápíš, tak to vymačkáš tak, že je to na vyndání kliky a srovnání na soustruhu.
Dílu zdar.
Dílu zdar.
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
- Pepe Karita
- Přispěvovatel