krádež vozu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
škodovky sa najviac kradnú a hlavne ľahko ja osobne by som to riešil iba zabezpečením ZEDERLOCK s týmto ešte žiadne auto neukradli srať na alarm ked to má za ani nie minutu odpojené ani nezačne húkať a ked sa im to nepodarí do 3MIN tak to auto je pre zlodeja nezaujímavé !!!!a ide radšej preš tak asi TAk
Re: re:
to máš pravdu to by som neurobil nikdy ja by som si ani pôžičku na auto nezobral totálna strata peňazígamavox píše:no ja by som v živote nepredal byt, aby som si kúpil takú chrapinu ako je Octávia čo je najkradnutejšie auto spolu s Fábiou.vlada5506 píše:To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.
Chlapi lenze pre niekoho neni auto len priblizovadlo ale aj zaluba a konicek.Teda ja som si najskor kupoval auto az potom bytrudy5 píše:to máš pravdu to by som neurobil nikdy ja by som si ani pôžičku na auto nezobral totálna strata peňazígamavox píše:no ja by som v živote nepredal byt, aby som si kúpil takú chrapinu ako je Octávia čo je najkradnutejšie auto spolu s Fábiou.vlada5506 píše:To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.
Ale jak to tu citam asi by som do tej poistky isiel...
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
- Vecernicek
- Přispěvovatel
re:
Tak jsem si to tady vše pročetl a musím říci jen jedno: chlapi po bitvě je každý generál.Byt nepotřebuji, bydlím s přítelkyní , jen jsem měl stále problémy s nájemníky. Prodal jsem svůj a splnil si životní sen,bohužel jsem podcenil riziko krádeže. Stálo mne to 280.000 + ted nový úvěr přeplatím o 106.000/nemožnost platit jinak, než dohodnuté částky/ tedy 6 let - 5040Kč měsíčně. To je bez pojistky! Ale moje slabost pro octávii je silnější.Ten zedenlock, už jsem v kontaktu s firmou a nechám si jej namontovat.Přesto i tak se mi může v budoucnu znovu stát, že se ráno probudím a auto před panelákem nebude.Samozřejmě že si to nepřeji.Co dodat, přeji všem tady na foru, aby nikdy nezažili takové probuzení jako já.At vám auto jezdí bez problémů a bez zlodějů.
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
skoda405 píše:Chlapi lenze pre niekoho neni auto len priblizovadlo ale aj zaluba a konicek.Teda ja som si najskor kupoval auto az potom bytrudy5 píše:to máš pravdu to by som neurobil nikdy ja by som si ani pôžičku na auto nezobral totálna strata peňazígamavox píše: no ja by som v živote nepredal byt, aby som si kúpil takú chrapinu ako je Octávia čo je najkradnutejšie auto spolu s Fábiou.![]()
Ale jak to tu citam asi by som do tej poistky isiel...
...souhlasím,jsem asi stejnej,byt ještě nemám,ale auto už mam asi 5. Do nedávna 2 najednou... ... ...teď už jen jedno,ale vytoužený,prostě do aut jsem MAGOR!!! Ať si kdo chce co myslí co chce...
...pojistku naštěstí mám,i když při příchdu složenky vždycky nadávam!!!