bosch esi tronic 2007 aktivace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ESI
V updatu 4/07 může být nějaká chyba,protože když jsem ho dával kolegovi,tak mi zase ESI nešel vůbec spustit.Jen problikl ten úvodní obdélníček a to bylo vše.Hrál jsem si s tím dost dlouho a nakonec jsem nainstaloval pouze 1/07( i s DVD2 + archivy a funguje normálně).Zajímavé je na tom to,že jsem ho instaloval zhruba před měsícem(únor 2008) a funguje bez problému i když je rok starý.I doba funkčnosti je do 11/08.
Re: ESI
mal si zly systemovy datum.Mortimer píše:V updatu 4/07 může být nějaká chyba,protože když jsem ho dával kolegovi,tak mi zase ESI nešel vůbec spustit.Jen problikl ten úvodní obdélníček a to bylo vše.Hrál jsem si s tím dost dlouho a nakonec jsem nainstaloval pouze 1/07( i s DVD2 + archivy a funguje normálně).Zajímavé je na tom to,že jsem ho instaloval zhruba před měsícem(únor 2008) a funguje bez problému i když je rok starý.I doba funkčnosti je do 11/08.
Re: ESI
hmmm... zasada je, ze ked po instalcii zmenis datum dozadu, pri starte ti esi iba preblikne, pretoze si uklada timestamp o case a datume instalacie a posledneho spustenia. ak posuvas datum dozadu, timestampy nesedia a esi sa nespusti... pomoze editacia registrov alebo reinstal.Mortimer píše:Co myslíš špatným datem?Měl jsem normální platné datum a všechny verze roku 2007(1,2,3) fungovaly bez potíží,pouze 4/07 ne.A jestli mu vadil rok 2008,tak proč 1/07 běží bez potíží?
ak by si mal posahanu instalacku, vobec nespustis install.