Jak Zjistit Obsah

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MEC
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od MEC »

Takže dík moc já to mám taky na amatérskou rally.Takže říkáš hlavu z 2,5 je to jedno z jaké 2,5nebo musí to být nějaký přesný typ.Tak dik za radu jestli ještě nějakou vychytávku někdo tak dejte vědět.
:o :o
oldaf
Aktivista

BMW

Příspěvek od oldaf »

spoustu info o upravách najdeš na BMWKLUB Česká republika a na E30.cz jinak hlava tam pasuje z motoru 2,5l typ M20. Lepší je použít z tý 2,7 jen blok a kliku a vrazit do toho písty z motoru 2,5 ,použít vstřikování ,hlavu z 2,5 a pak to teprve jede :D
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

jo přesně jak píše oldaf.. tím v podstatě zvedneš obsah 2.5 na 2.7.. ta 2.7 je origo laděná na eko a ne na výkon, má nevhodný spalovací prostory, časování ventilů, kompresní poměr, atd.. když se na to dá hlava z 2.5 i s písty tak už jenom tím budeš někde kolem 135kw a když k tomu odladíš soft a výfuk tak se dotaneš ke 200koním možná i víc...
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
MEC
Sběrač informací

Příspěvek od MEC »

hoši dik moc za rady jen ještě jeden dotaz možná se mi vysmějete za takovou otázku ale když tam dám písty z 2,5tak musím předělat i vložky z 2,5?Fakt moc dik myslel jsem že dám jen soft a tím sem skončil ale vidím že možností je čím dál víc tak super. (noteeth) (noteeth)
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Myslim ze to ma rovnake vrtanie takze bude stacit vymenit piesty a hlavu. Obsah zostane 2,7 lebo je tam väčší zdvih.
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

tak tak.. možností je dost :) nebo tam narvy 24v 2.5 s vanosem a bude to lítat
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
MEC
Sběrač informací

Příspěvek od MEC »

Ahoj pánové objednával jsem ten 2,5i z vrakáču.A ten berec se mě ptal jestli chci i věčí vstřikovače třeba z 2,8 nebo z 3,0.Myslíte že bych to tam narval jestli to tam pasuje a jestli mi to pomůže.
oldaf
Aktivista

BMW

Příspěvek od oldaf »

MEC píše:Ahoj pánové objednával jsem ten 2,5i z vrakáču.A ten berec se mě ptal jestli chci i věčí vstřikovače třeba z 2,8 nebo z 3,0.Myslíte že bych to tam narval jestli to tam pasuje a jestli mi to pomůže.
Vstřikovače ti tam pásnou ze všech motorů M20, M30,M50 nejsou mezi nima velký rozdíly. Ale sežen si nastavitelnej regulátor paliva a pak si tam nastavíš takový množství paliva jaký chceš a bude skoro jedno jaký trysky použiješ. A jinak tam můžeš dát trysky i z jiných aut Renault, VW , Poměrně velký trysky jsou na G60
MEC
Sběrač informací

jěště pár dotazů

Příspěvek od MEC »

Obrázek

Zde je pár fotek motora,můžete mi poradit co je to za ventil v tom kolečku je tam nějaký šroubek na regulaci nevím k čemu.Dnes jsem odpojoval nějakou přebytečnou elektriku a našel jsem vzadu na diferáku nějaké čidlo jestli můžete mi někdo poradit k čemu tam je dik moc.Obrázek
Obrázek
Obrázek
MEC
Sběrač informací

Příspěvek od MEC »

Tak zase ahoj ještě jeden dotaz rozdělal jsem tu palubovku abych vyndal ty baterky,ale jsou tam při bodovaný lehce hitnuty vedle nich je jumper na reset aspoň si to myslím můžete mi říc na co tam je a jak se sním pracuje byl u toho aji nápis tak jsem to vyfotil bohužel pro mě v němčině.Dik mecObrázek
Obrázek
MEC
Sběrač informací

Příspěvek od MEC »

AHOJ TAK POŘÁD NIC ČEKÁM NA ODPOVĚĎ NECHCI HNED DÁVAT NOVÉ TÉMA PROSÍM PORAĎTE DIK PŘEDEM
(LOL) (LOL) (LOL)
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

V diferaku je snimac rychlosti
MEC
Sběrač informací

Příspěvek od MEC »

To jsem si myslel dik za potvrzení
Odpovědět