zas na druhou stranu samozrejme kdyz predjizdim, tak si podradim a proste hrnu. Pak i octa bez chipu docela huli ale kdyz jedu padesat po vesnici tak prece nepotrebuju 77kw a 250nm. uz kuli tomu ze ten motor huci jak krava. Mame sluzebak vw caddy 1.6 a o tom motoru ani nevim at jedu jak chci. Dyzto ten dehet huci a klepe a ja nevim co... A ted sem schvalne nabral plnou a smazal ujety km a najel sem s caddy skoro 900km na 60l coz je spotreba 6.6 coz proti dieselu neni zas tak hrozny ... sakra ... proc sem si kupoval naftu ?? blbost. nikdy bych ji nevymenil
Breeoom píše:zas na druhou stranu samozrejme kdyz predjizdim, tak si podradim a proste hrnu. Pak i octa bez chipu docela huli ale kdyz jedu padesat po vesnici tak prece nepotrebuju 77kw a 250nm. uz kuli tomu ze ten motor huci jak krava. Mame sluzebak vw caddy 1.6 a o tom motoru ani nevim at jedu jak chci. Dyzto ten dehet huci a klepe a ja nevim co... A ted sem schvalne nabral plnou a smazal ujety km a najel sem s caddy skoro 900km na 60l coz je spotreba 6.6 coz proti dieselu neni zas tak hrozny ... sakra ... proc sem si kupoval naftu ?? blbost. nikdy bych ji nevymenil
O tom 1.6 ani nevíš, protože můžeš dělat co chceš a stejně to nepojede. Jezdil jsem tím jeden den a jsem ponaučen. Spotřeba 11l a těch 100 koní ?
Bugs.Bunny píše:Já osobně nenechávám otáčky padnout pod 1800 Tedy pokud někám nedojíždím téměř bez plynu. Když od motoru chci max tak až nad 2000ot. Někteří lidé běžně jezdí na 1200ot a myslí si jak to motoru dělá dobře a ani si neumí představit co se v motoru ( nejlépe S.A.G 1Z )děje při tak nízkých otáčkách a ještě občas slyším jak to TDi pěkně tahá "vodspodu". Již delší dobu sleduji, že lidé kteří TDi po ohřátí ani trochu nešetří se u mě objevují méně než ti co si myslí, že tomu dávají to nejlepší a 3000 ot motor neviděl od koupě auta..
Něco na tom bude, když se tomu dává kláda!! Říkal mi to mechanik, co mi o víkendu čistil turbo takže už tomu ASV šlapu po krku ..
mame sluzebni toyotu 2.0 vvti ale s tou 1.6 bych ji kdykoliv predjel. nerikam ze to jede, ale z brna v praze sem s nim byl jednou za hodinu a pul nebo tak nejak... neni to dehet tak mu chvilku trva nez se rozjede. na to je nejlepsi prudky kopec smerem dolu. Pak jen doufat, ze to vyjede i ten protejsi nahoru
Bugs.Bunny píše:Já osobně nenechávám otáčky padnout pod 1800 Tedy pokud někám nedojíždím téměř bez plynu. Když od motoru chci max tak až nad 2000ot. Někteří lidé běžně jezdí na 1200ot a myslí si jak to motoru dělá dobře a ani si neumí představit co se v motoru ( nejlépe S.A.G 1Z )děje při tak nízkých otáčkách a ještě občas slyším jak to TDi pěkně tahá "vodspodu". Již delší dobu sleduji, že lidé kteří TDi po ohřátí ani trochu nešetří se u mě objevují méně než ti co si myslí, že tomu dávají to nejlepší a 3000 ot motor neviděl od koupě auta..
Presne tak jak tvrdi Bunny ja jazdim prevazne v meste a 5ku v meste ani nepouzivam a jak sa to zohreje tak to ide az k 4000 ot.min a nieje problem.
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
ASV mám taky, asi se přestanu koukat na okamžitou na PPC a dám mu hezky nažrat. Jak jste psali o tom zasraným sání, tak jsem viděl pár fotek a je to humus, přirovnal bych to cholesterolu v tepnách.
Všem díky za rady.