chci se zeptat mám motor agr 66 kw + úpravu jednotky a když odpojim egr ventil bude to všechno v pohodě? nebo by se musela zase dělat úprava softu? zkrátka aby to nějak nezlobilo. dík za odpovědi
Diky...mno jeste uvidim..kamos to ma pry nejak elektronicky omezeny..tak mozna zkusim nejdriv tuhle cestu..bojim se co by na to rekla jednotka u toho PD..ale diky...
VW Golf IV PD 96kW, 6ti kvaltik:) Powered by Reesha:o) Ale ukradli mi ho..
Schöny#7 píše:Diky...mno jeste uvidim..kamos to ma pry nejak elektronicky omezeny..tak mozna zkusim nejdriv tuhle cestu..bojim se co by na to rekla jednotka u toho PD..ale diky...
Schöny#7 píše:Diky...mno jeste uvidim..kamos to ma pry nejak elektronicky omezeny..tak mozna zkusim nejdriv tuhle cestu..bojim se co by na to rekla jednotka u toho PD..ale diky...
max bude kontrolka si myslim
Na PD zaslepený mám , je to bez problémů od spoda jde motor líp .
Jasny No tak to to asi taky zaslepym a rovnou si tam navrtam diru na barometr protoze porad resim kam ho na PD zapojit..takhle se mi snad vyresi dva problemy najednou..
VW Golf IV PD 96kW, 6ti kvaltik:) Powered by Reesha:o) Ale ukradli mi ho..
proc by jednotka mela neco rikat ? pokud vyradis vsechno vcetne ventilu u N75ky (nevim ted z hlavy jeho presne oznaceni - cerny kloboucek) tak nebude vubec zadnej problem. akorad si budes muset udelat redukci na 130kovy sani, ale to uz tu taky nekdo poblikoval jako svuj vyrobek na zakazku ...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Schöny#7 píše:Redukci na 130konovy sani?Proc?Aby mi budik neukazoval nesmysl?
Redukcia sa dava namiesto EGR ventilu lebo ked das dole EGR nemas ako uchytit hadicu privadzajucu vzduch z Intercooleru...ta priruba je len prechod o ktory uchytis hadicu...inac na tej stranke maju prirubu aj s vyvodom pre napojenie na budik...
V podstate hej...staci to zasroubovat na zvody miesto EGR a nasadit hadicu...ten vyvod na budik sa da docasne zaslepit napr tym ze nanho nasadis hadicku ktora bude zaslepena a stiahnes eskapaskou a ked to budes chciet dat dole a napojit na budik tak tu eskapasku len povolis a das dole...