Varta Blue Dynamic

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
miki
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Varta Blue Dynamic

Příspěvek od miki »

Mám jen dotaz, jestli tato baterka (Varta Blue Dynamic 74Ah/680A) je v pohodě na G4 1.9 tdi pd 85kW? Díky

http://www.perfektshop.cz/product/autob ... levo-5537/
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Varta su bezproblemove baterie a seria Blue Dynamic je obzvlast podarena (o com svedcia aj cisla predaja) :) Ja sam ju mam v aute od Decembra a nebol najmensi problem, ani v zime....... podotykam ze v aute je vykonna hi-fi aparatura krmena zosilnovacom Audison SRx3 ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Mám ji v PD 96kW a naprosto bez problémů ;)
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

Mám taky, jen se mi vešla 85Ah :)
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
vildap
Sběrač informací

Re: Varta Blue Dynamic

Příspěvek od vildap »

miki píše:Mám jen dotaz, jestli tato baterka (Varta Blue Dynamic 74Ah/680A) je v pohodě na G4 1.9 tdi pd 85kW? Díky

http://www.perfektshop.cz/product/autob ... levo-5537/
Mám ji v PD 96 kW (dokonce přímo od perfectshopu-cena !!!) a paráda....měl jsem před ní taky Vartu ("obyč") a už mě opouštěla-bylo to už v zimě poznat, takže změna byla znát-a mimochodem:akorát nezapomeň odvětrání na druhém konci než je hadička ucpat, není to dramatické , ale je to lepší - nepouštět výpary zbytečně kam nemusí....a když si prohlédneš třeba tohle tak pochopíš , proč jsem si ji koupil :
http://www.akuvavra.cz/autobaterie-osob ... a-dynamic/
Pssat Variant Comfortline 2004,1.9 TDi PD 96kW ,AWX (chip+EGR off)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Celkem dobrá volba.
Nicméně zkus se podívat na Gigawatt (74Ah/680), je to snaha firmy Bosch proniknout do nižšího segmentu trhu, přesto je to vevnitř stejné "stříbro" jako řada Silver... za jiný peníz, ale pssst nikde se to nemá říkat :D Vyzkoušeno... a cena bezkonkurenční :)
GIV Variant TDi ???kW
Sokolda
Přispěvovatel

Příspěvek od Sokolda »

Slavkov píše:Celkem dobrá volba.
Nicméně zkus se podívat na Gigawatt (74Ah/680), je to snaha firmy Bosch proniknout do nižšího segmentu trhu, přesto je to vevnitř stejné "stříbro" jako řada Silver... za jiný peníz, ale pssst nikde se to nemá říkat :D Vyzkoušeno... a cena bezkonkurenční :)
GigaWatt... Hm, to mi v Bosch-krámu taky tvrdily, baterka vydržela necelej rok a půl, doklad jsem jasan už nenašel, takže já mám jinou zkušenost. (wallbash)
Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“