Jake DO v klici jde znovu prizpusobit a jake ne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomina
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jake DO v klici jde znovu prizpusobit a jake ne

Příspěvek od tomina »

Zajimalo by me, jaky DO jdou znova prizpusobit a jake ne, novejsi klice jdou podle me jen jednou, ale nevim jakych se to tyka. Nebo existuje nejaka moznost jak prizpusobit novejsi DO na jiny auto?
slovacek.milos
Aktivista

Re: Jake DO v klici jde znovu prizpusobit a jake ne

Příspěvek od slovacek.milos »

tomina píše:Zajimalo by me, jaky DO jdou znova prizpusobit a jake ne, novejsi klice jdou podle me jen jednou, ale nevim jakych se to tyka. Nebo existuje nejaka moznost jak prizpusobit novejsi DO na jiny auto?

jde přízpůsobit kde co vag adresa 46 kanál 00 vymažeš adaptační hodnoty, pak kanál 01 napíšeš počet klíčů třeba 00002, uložit a po odsouhlasení postupně zmáčkčš zamknout a je to miloš
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

no to jo, ale to je postup na komfortce. Myslim ze nektery ovladace se sparujou s komfortkou a pak uz s dalsi nejdou...mozna se ale pletu ;-)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tomina píše:no to jo, ale to je postup na komfortce. Myslim ze nektery ovladace se sparujou s komfortkou a pak uz s dalsi nejdou...mozna se ale pletu ;-)
to se pleteš klíče a DO se dají přízpůsobovat do doby KO miloš
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

slovacek.milos píše:
tomina píše:no to jo, ale to je postup na komfortce. Myslim ze nektery ovladace se sparujou s komfortkou a pak uz s dalsi nejdou...mozna se ale pletu ;-)
to se pleteš klíče a DO se dají přízpůsobovat do doby KO miloš
tjn, jestli nemyslí imo(ale to je přístrojovka) a u 3.g(2000 vejš, co já vim tak obvykle s DO "434MHz") by imo mělo jít jen jednou, ale tipoval bych, že asi i tam bude něco jako "klíč nouzový s transponderem s možností změny kódu", i když navzájem to zaměnitelný neni(slyšel jsem už i názor, že imo tyčka 3.g se pro imo 2.g dá jednou použít, ale nepovedlo se mi to (hm) )
... a zajímalo by mě, jestli jsem transponder 3.g nějak neznehodnotil při neúspěšnym pokusu o slazení s imo 2.g (i když to házelo chybu ve smyslu nevěrohodný signál)... :?
mikis
Přispěvovatel

Příspěvek od mikis »

U Komfortky 3.generace se klíče dají přispůsobobit kolikrát chceš ale jen k jednomu autu k jinému je nepřispůsobíš.
Škoda Octavia 1,8 20V 103KW,140 PS,Vag-Com,Vag-Tacho k Dispozici.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

mikis píše:U Komfortky 3.generace se klíče dají přispůsobobit kolikrát chceš ale jen k jednomu autu k jinému je nepřispůsobíš.
(rofl)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

je treba rozlisit DO a IMMO
3. gen - prizpusobit jde jen jednou ale immo transponder, DO kolikrat chces
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

mikis píše:U Komfortky 3.generace se klíče dají přispůsobobit kolikrát chceš ale jen k jednomu autu k jinému je nepřispůsobíš.
chce to občas koukat na novu
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

Tak nazory se tu trosku ruzni...jak je to doopravdy ;-)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

tomina píše:Tak nazory se tu trosku ruzni...jak je to doopravdy ;-)
nazory se neruzni, dulezit je informace, esli chces prizpusobovat imobilizer nebo komfortku
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

přesně tak

pokud se bavit o klíčích to jest immo tak přispusobené immo nejde přispusobit k jinemému autu

zatímco dálka jde přispusobit k k jakemukoliv za přepokladu že zustane stejna frekvence a generace
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
mikis
Přispěvovatel

Příspěvek od mikis »

Omluva bavil jsem se o immo ne o DO
Přesně tak jak píše Rybízek ;)
Škoda Octavia 1,8 20V 103KW,140 PS,Vag-Com,Vag-Tacho k Dispozici.
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

Tak to potom jo :-) Diky za odpovedi, co se tyce immo tak o tom vim, ze jde pouze k jednomu autu, u DO sem si nebyl jisty... Ale nekdo tu rikal ze klice a DO jdou prizpusobovat do KO..proto sem si nebyl jistej ;-)
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

ony se ty názory lišej asi i proto, že nejspíš ani většina zaměstnanců VW nemá úplně kompletní informace z bezp.důvodů ;) , ale jak jsem psal - v etce je pro 2.gen.immo "klíč nouzový s transponderem s možností změny kódu" - 3B0837216A-objednání dle VIN(ale proč pak s možností změny kódu?) a u VW Strakonice(což sice neni přímo VW, ale do určitý míry je zastupujou) mi neodpověděli, jestli je to ten transponder, co je v obyč. klíči nebo nějakej spešl, ale myslim, že těch transponderů je asi hodně druhů(viz.ozn.TP05-2.g. a TP08-3.g.), protože mi odpověděli akorát, že "3B0837216A - tento je pro vozidlo až od v.č. 3B-W-113561"... (LOL) takže babo raď :kol107:

s DO to vypadá jednodušší - tam jsou snad tři frekvence(315,433 a 434MHz - první neznam, druhou jsem měl a u posledních dvou si nejsem moc jistej rozdílem, protože snad obě jedou v reálu na 433,92MHz... :? (crazy) ) a jestli se nepletu, tak u každýho stačí na delší dobu vytáhnout baterku a pak můžeš přizpůsobovat k autu s komfortkou stejnýho druhu... ;)
...kdyžtak mě opravte... (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“