ahoj lidi pls nevite proc mi nejde nakodovat central u seat toledo 1.9 TDi rv 98 klicek normalne blika kdyz mackam odemykani i zamykani zkousel jsem to nakodovat podle navodu primo od meho auta a proste to nejde. Zarazi me jedna vec a to ze v manualu pisou ze infracerveny prijimac je umisten ve vnitrnim zpetnem zrcatku. Ale to je prece blbost kdyz zrcatko je prilepene na celnim skle kudy by byl prijimac napajen??????
Prosim poradte
Ahoj, mam podobny problem. do vcerejska jsem normalne odemykal dalkou. pak jsem od PASKALa privezl kabel KKL a pres VAG si aktivoval blikani a zamykani autolock. jenze pak prestala fachcit dalka. a trva to, i kdyz jsem to vse vratil do puvodniho stavu nevi nekdo jak to nakonfigurovat.? Pass 99 ATJ
speed4ever - ATJ - vstřiky 130k, Turbo před výměnou.
tak jsem to zjistoval a pry prez pocitac se to da nakodovat musi se zjistit jestli klicek vysila nejaky signal no a po te by to melo jit naprogramovat cena by se mela pohybovat 200 - 300 kc
no to je taky recht. treba mi odesel DO na klici. stejne musim koupit nove a dat jiny IMMO kod. nevi nekdo kde se daji koupit klice? a jestli mi na B5 combi pujde odemykamni kufru jako u B6, kdyz k tomu bude klic?
speed4ever - ATJ - vstřiky 130k, Turbo před výměnou.
mattiass píše:ahoj lidi pls nevite proc mi nejde nakodovat central u seat toledo 1.9 TDi rv 98 klicek normalne blika kdyz mackam odemykani i zamykani zkousel jsem to nakodovat podle navodu primo od meho auta a proste to nejde. Zarazi me jedna vec a to ze v manualu pisou ze infracerveny prijimac je umisten ve vnitrnim zpetnem zrcatku. Ale to je prece blbost kdyz zrcatko je prilepene na celnim skle kudy by byl prijimac napajen??????
Prosim poradte
no tak jsem zkousel a nejde to pry se to musi udelat prez pocitec ale to je jedno to budu resit pozdeji zitra mam v planu zaslepit egr ventil diky za redu mej se