Blika kontrolka mazania
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Blika kontrolka mazania
Zdravim. Takze vcera som sa stal cerstvim majitelom Seat Toledo r.v. 98, 1.9TDI 81kW, AFN. Dnes mi po zapnuti kluca este pred nasartovanim motora (svietia kontrolky) zacala blikat kontrolka mazania motora. Asi to bude signalizovat servis inspec. ale niesom si isty. Potvrdi, alebo vyvrati mi niekto moju domienku. Dakujem
- patrik.kloucek
- Aktivista
U inych autach kontrolka mazania pred nastartovanim svieti. Mna zaujima ci ta kontrolka mazania este pred nastartovanim ma blikat, alebo nema. A ak nema blikat tak preco blika, co signalizuje?u-geen píše:no on to rikalze mu to blika jeste pred nastartovanim
jinak servisni intervaly ti indikuje display pred nastartovanim, ted si zaboha nevzpomenu, co tam je napsano. mam stejny vuz.
Ta kontrolka mazaní po zapnutí klícku musí blikat,to je normalní,blika pro funkcní kontrolu systemu kontroly mazaní. Když to natocís tak to zhasne a už se nerozsvítí ani nerozbliká,pokud je vse v poradku. Jo to v poradku, nic neres.u-geen píše:pokud nezapomenu, podivam se doma co to dela me, ale myslim ze rovnez blika.
-
turbo kamna power
- Aktivista