u-geen píše:Pricina je asi v tom mereni emisi, vrtulka se pri prudkym ubrani nebo pridani nejspis utrhla.
No ještě, že se Ti prudkým ubráním nebo přidáním neutrhlo kolo na klice
Příčina je v tom, že Ti tam namontovali lacinej šmejd

Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDI prehrivaním netrpí,pokud ti to vaří a chladic mas studenej,tak mas v haji termostat. Pokud je chladic horkej a vrtule beží,tak je tesnení pod hlavou pric ale spis hlava,skroucena nebo praskla. Tak co vic resit.u-geen píše:no termostat samozrejme prijde zpet, ale mam tam teda jednoduchej. Jeden uz mi umrel, tenhle vypada taky jako nefunkcni, zkousel sem ho porvarit v omacceale mozna jsem byl moc nedockavej.
EDIT: tak sem kecal, mam dvoupoklickovej termostat
no vidis a relane je treti moznost, chcipla vodni pumpa. podobnej stav jako s umrelym termostatem s tim rozdilem, ze voda nekoluje ani v malem okruhuZdeněk M píše: TDI prehrivaním netrpí,pokud ti to vaří a chladic mas studenej,tak mas v haji termostat. Pokud je chladic horkej a vrtule beží,tak je tesnení pod hlavou pric ale spis hlava,skroucena nebo praskla. Tak co vic resit.
nevim proc mam dojem , ze FEBI neni uplne nejhorsi. Plastova vrtulka je asi normal, nicmene ma urcite vetsi tendenci k trhnuti se, nez kovova... i kdyz dnesni plasty... tezko rict.skoda405 píše:ahoj sorry za ciastocny off topic, ale ked je rec o vodnej pumpe mne tiez pri vymene rozvodov dali od firmy Febi a ma plastovu vrtulku .trocha mi to vadilo ale stara pumpa bola tiez plastova vrtulka tak neviem ci je to nejaky rozdiel kov a plast(to asi nebude nejaky smejd)... motor ASZ r.v. 2004