kkl + bmw redukcia + carsoft
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mas diesel, alebo benzin. DME je pre benzin a DDE pre diesel. Ked pouzivas okruhlu zasuvku, tak by ti abs malo nacitat. Na obd je vsetko okrem motora a prevodovky na pine 8. Neviem, aky o.s. pouzivas, ja mam xp, ale malo by to fungovat aj na 98. Inak netusim preco ti to nefacha. Este skus pzriet nastavenie com portu.
Je to 525i benzin takze DMEdodi911 píše:Mas diesel, alebo benzin. DME je pre benzin a DDE pre diesel. Ked pouzivas okruhlu zasuvku, tak by ti abs malo nacitat. Na obd je vsetko okrem motora a prevodovky na pine 8. Neviem, aky o.s. pouzivas, ja mam xp, ale malo by to fungovat aj na 98. Inak netusim preco ti to nefacha. Este skus pzriet nastavenie com portu.
Ma iba okruhlu zasuvku a pripajam sa cez redukciu popisane uz vyssie.
V carsofte nastaveny COM1 nakolko na oboch NTB mam na COM1 kabel.
Mam WinXP Pro SP2 na novom NTB a redukciu USB - RS232 FTDI
Mam Win2k SP4 na starom NTB a plnohodnotny com port (na tom velmi nieje co nastavovat.)
Kabel pouzivam tento http://shop.pc-autodiagnostika.sk/produ ... ucts_id=51
Na tomto kábli je dioda co signalizuje napajanie a svieti takze plus a kostra by mala byt v pohode.
Opel Tech2, AB-com aj ObdTester mi s tym kablom funguju na oboch PC.
Skusal som aj kabel s cipom SI9243 na com port s oboma NTBkmi a stale nic.

Tak uz som polozil na predne sedadlo stolny PC Win98se a plnohodnotny COM1 a COM2 port. Vysledok je ten ze stale mi to nekomunikuje. Bud tie kable co mam s tym nejdu alebo ta E34 520i 24V r.v.92 s tym nepojde.
Ako som uz pisal jeden kabel je tento: http://shop.pc-autodiagnostika.sk/produ ... ucts_id=51
a druhy je domaci vyrobok s obvodom SI9243.
Inac kable su funkcne vyskusane na VW group + OPEL + OBD Tester 2008 ine auta.
Ako som uz pisal jeden kabel je tento: http://shop.pc-autodiagnostika.sk/produ ... ucts_id=51
a druhy je domaci vyrobok s obvodom SI9243.
Inac kable su funkcne vyskusane na VW group + OPEL + OBD Tester 2008 ine auta.
- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
Je to verzia 6.1.4 a nie 6.4.1. V cz ani sk jazyku neexistuje, aspon o tom neviem. Fakt to funguje aj s kl ako som pisal, pouzival som presne rovnaky prevodnik ako ty. Mimochodom soft potrebuje medicinu. To zbadas neskor, pokial si to nahodou ne crackol. Ak nemas tak mi posli mail a ja ti ju poslem.
- automacher
- Aktivista
Mozes poslat ten crack na 6.1.4 ? mirecster@gmail.comdodi911 píše:Je to verzia 6.1.4 a nie 6.4.1. V cz ani sk jazyku neexistuje, aspon o tom neviem. Fakt to funguje aj s kl ako som pisal, pouzival som presne rovnaky prevodnik ako ty. Mimochodom soft potrebuje medicinu. To zbadas neskor, pokial si to nahodou ne crackol. Ak nemas tak mi posli mail a ja ti ju poslem.
Mas to tam a mimochodom uz fungujes, alebo nie.Mireck píše:Mozes poslat ten crack na 6.1.4 ? mirecster@gmail.comdodi911 píše:Je to verzia 6.1.4 a nie 6.4.1. V cz ani sk jazyku neexistuje, aspon o tom neviem. Fakt to funguje aj s kl ako som pisal, pouzival som presne rovnaky prevodnik ako ty. Mimochodom soft potrebuje medicinu. To zbadas neskor, pokial si to nahodou ne crackol. Ak nemas tak mi posli mail a ja ti ju poslem.
Dik prislo to. Bohu zial nefunguje uz som skusal aj stolny pocitac a stale nic zacinam uvazovat o kupe kabla Carsoft 6.5. Z PL by ma vysiel do 2500 Skdodi911 píše:Mas to tam a mimochodom uz fungujes, alebo nie.Mireck píše:Mozes poslat ten crack na 6.1.4 ? mirecster@gmail.comdodi911 píše:Je to verzia 6.1.4 a nie 6.4.1. V cz ani sk jazyku neexistuje, aspon o tom neviem. Fakt to funguje aj s kl ako som pisal, pouzival som presne rovnaky prevodnik ako ty. Mimochodom soft potrebuje medicinu. To zbadas neskor, pokial si to nahodou ne crackol. Ak nemas tak mi posli mail a ja ti ju poslem.