http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006052801
Je to silne OT a do spatne sekce, ale na druhe strane mozna to tu patri.
Predem se omlouvam moderatorovi!
Protest411: Plates upside down - OT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- frantacech
- Aktivista
Protest411: Plates upside down - OT
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....Dík za upozornění. Jinak bych na ty obrácený značky koukal jako jelen. Ten článek, ale hlavně ta diskuze, mě trochu nadzvedl ze židle. To jak se tam pan autor vychloubá, že běžně jezdí na sjetých gumách, je pro mě docela silná káva. Popravdě bych na těch stránkách čekal něco duchaplnějšího. Ještě, že se tam objevili lidi, kteří se snažili, samozřejmě marně, pana autora umírnit. Styl jeho ujeté obhajoby mi připomněl jednoho veselého človíčka, který se onehdá rozepsal na www.autorevue.cz:
Co se týče bodového systému, tak nevím. Mám z něj docela strach. Je fakt, že ty hlavní gauneřiny asi nepostihne, ale jak tu hroznou statistiku dopravních nehod jinak řešit? V téhle věci je každej je chytrej, ale skutek utek...
Celá ta legrační diskuze je k vidění na: http://www.autorevue.cz/Magazin/F.asp?A ... 120&HID=27Autor: neregistrovaný - smet Datum: 05.12.2002 00:05
Titulek: Re: snůška keců Odebírat reakce:
Odpovědět
Pane Broža a ostatní:
Se svojí škodovkou na zimních vyjedu vše co vy, troufám si říci že i více, chyby nedělám (nikdy), o moje brzdy se nestarejte, zabrzdim vždy a na každém povrchu. Jezdim velmi dobře, rychle, už jsem jel i 120 km/h a na dálnici jsem jel tak tři minuty vlevém pruhu. Teď mám škodku v opravě protože mi přestala brzdit, zadní kola nebrzdila vůbec a přední jen jedno a to ješte jen jedna pakna, to ale vůbec nevadí stejně jsem si pomáhal při dobržďování ručkou. Ta mi sice taky už neslouží (prasklo táhlo) ale opravěj jí taky spolu těma zadníma světlama co mi nesvítěj (někdy jo a někdy ne).
Jak jsem psal výše tak zimní gumy považuji za zbytečnost, vše je v řidiči, troufám si říci že jezdim lépe a bezpečněji než většina z vás co mě osočujete. Jen srab a neumětel si kupuje zimáče a nasazuje řetězy při troše sněhu, mě stačí moje řidičské umění a dobré auto se zadním náhonem, což škodka je. Zatím jezdím bez nehody (5tým rokem), ani té nejmenší, nikdy žádnej ťukanec apod., narozdíl od mnoha vobutejch do zimních.
Co se týče bodového systému, tak nevím. Mám z něj docela strach. Je fakt, že ty hlavní gauneřiny asi nepostihne, ale jak tu hroznou statistiku dopravních nehod jinak řešit? V téhle věci je každej je chytrej, ale skutek utek...
Asi tak, bohužel zákonem neošetříš, kde budou policajti měřit, bohužel radši budou rejžovat někde těsně před koncem obce na přehledné rovince, než aby třeba měřily u školy. Prachy jsou prachy, přitom tomu co pojede u školy jako prase, bych sebral i rodný číslo a pokutu na max., takhle musej zastavit min. 10 aut, aby tolik vydělali a efekt žádnej.
Jinak pravdou zůstává, že potřeba přitvrdit opravdu je, hlavně ten chlast, drogy(konečně budou testry) a někde rychlost.
Jo ještě poznámku, je to teda trochu
, ale přeci.
Všimli jste si už, že na spuosta místech, kde byla původně přerušovaná čára po položení nového asfaltového povrchu namalujou najednou plnou?! Tak to mi taky někdy hlava nebere a určitě to taky k plynulosti provozu nepřispěje.
Jinak pravdou zůstává, že potřeba přitvrdit opravdu je, hlavně ten chlast, drogy(konečně budou testry) a někde rychlost.
Jo ještě poznámku, je to teda trochu
Všimli jste si už, že na spuosta místech, kde byla původně přerušovaná čára po položení nového asfaltového povrchu namalujou najednou plnou?! Tak to mi taky někdy hlava nebere a určitě to taky k plynulosti provozu nepřispěje.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW